Λαμία: Διαμαρτυρία τη Δευτέρα από Επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 18:05 Λαμία: Διαμαρτυρία τη Δευτέρα από Επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους

«Ειδικές προσκλήσεις σε καναπέδες δε θα σταλούν…»!

Πρόσκληση για συμμετοχή στη διαμαρτυρία που θα κάνουν τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 για τα κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν στην ισοπέδωση της Ελληνικής κοινωνίας και των επαγγελματιών της, απευθύνει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας μαζί με δεκάδες φορείς της αγοράς.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση και ποιοι συμμετέχουν στη διαμαρτυρία της προσεχούς Δευτέρας:

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών   Εμπόρων Ν. Φθιώτιδας , μαζί με τους Συνδικαλιστικούς Φορείς του Νομού μας και του Παμφθιωτικού Μετώπου, πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας ,στις 26 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πλ. Αθαν. Διάκου, Λαμία και ώρα 6 το απόγευμα, αντιδρώντας στην ανελέητη κυβερνητική επιδρομή κατά της Ελληνικής Κοινωνίας και της Κοινωνίας των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων.

Τα χρόνια των μνημονίων, που η χώρα κλυδωνίζεται συθέμελα , τα προβλήματα των πολιτών αυξήθηκαν λόγω της φορομπηχτικής  πολιτικής των Κυβερνήσεων, η χώρα μας έχει μετατραπεί σε μια αρένα, ο φτωχοποιημένος Ελληνικός λαός δεν γνωρίζει   που οδηγεί αυτός ο δρόμος της απαξίωσης των πάντων και αιωρείται έντονο το ερώτημα.   Που μας οδηγεί αυτή η θύελλα, αυτός ο παροξυσμός;

Θέματα όπως : Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί – φορολογικό – ασφαλιστικό προκαλούν ανησυχία  - αγανάκτηση – απογοήτευση – οργή - κατάθλιψη και ισοπέδωση της κοινωνίας.

Γι αυτό ο αγώνας και η παρουσία όλων μας είναι μονόδρομος.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΑΠAΙΤΟΥΜΕ:

  1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Προστασία  της Α΄ κατοικίας  των πολιτών, μισθωτών στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα – συνταξιούχων – αυτοκινητιστών – επαγγελματιών – βιοτεχνών – εμπόρων καθώς και προστασία   της Επαγγελματικής Στέγης των ΕΒΕ  και των υπολοίπων παγίων ( μηχανήματα κ.λ.π.) που είναι μέσο επιβίωσής μας.
  2. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ: Καθιέρωση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος, με φορολόγηση του πλούτου και πάταξη της διαφθοράς.
  • Άμεση  κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, μείωση των αυξημένων συντελεστών ΦΠΑ,  ανατροπή  της πολιτικής  της λιτότητας  , της υπερφορολόγησης ( 29% από το πρώτο ευρώ – η μεγάλη προκαταβολή φόρου 100%), του τέλους επιτηδεύματος,  του φόρου αλληλεγγύης, των υπέρογκων προστίμων, της συρρίκνωσης των μικρών και πολύ μικρών  επιχειρήσεων  από την έλλειψη ρευστότητας, τη μείωση της αγοραστικής δύναμης της κοινωνίας, καθώς και τη διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας.
  • Θέσπιση ακατάσχετου επιχειρηματικού  λογαριασμού για όλους άνευ ορίου.
  • Υπογραφή Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας
  • Επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751,00 ευρώ.
  • Μέτρα προστασίας της ανεργίας .
  1. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Άμεση κατάργηση του συνόλου των αντιασφαλιστικών μνημονιακών διατάξεων που οδηγούν στον στραγγαλισμό της κοινωνίας και επιβαρύνουν τα λαϊκά στρώματα με τη μείωση των συντάξεων που συντηρούν πάνω από το 50% των ελληνικών νοικοκυριών.
  • Αποσύνδεση  των ασφαλιστικών εισφορών από το φορολογητέο εισόδημα, για τον υπολογισμό μηνιαίας ασφαλιστικής εισφοράς δηλ. καθορισμός  ασφαλιστικής εισφοράς  και φόρου μόνον βάσει εισοδήματος και όχι βάσει εισφορών και εισοδήματος.
  1. ΡΥΘΜΙΣΗ 120 ΔΟΣΕΩΝ:  Πρέπει να εφαρμοστεί για όλους ανεξαρτήτως προϋποθέσεων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επαγγελματίες – εμπόρους – βιοτέχνες, αυτοκινητιστές , τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους νέους και τις νέες, να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία της συγκέντρωσης .

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ  ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018- ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΘΑΝ. ΔΙΑΚΟΥ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ  ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ !!!

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας , Επιμελητήριο Φθιώτιδας,  Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων  Ανατ. Στερεάς Ελλάδας, Εμπορικός Σύλλογος  Λαμίας, Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν.  Φθιώτιδας , Φορείς Παμφθιωτικού Μετώπου, Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ, Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Φθιώτιδας  , Σύλλογος Συνταξιούχων Ο.Τ.Ε. Ν. Φθιώτιδας, Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας Ν. Φθιώτιδας , Σωματείο Εργαζομένων  Νοσοκομείου Λαμίας , Αστικό ΚΤΕΛ  Λαμίας  , Σύλλογος Ιδιοκτητών  ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ  Λαμίας ,Σύλλογος Ιδιοκτητών Αυτ/στών  Δ.Χ. Λαμίας και Περιχώρων, Σύλλογοι  Μέλη μας – ΜΜΕ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση