Στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Στερεάς ο Γιάννης Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 19:16 Στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Στερεάς ο Γιάννης Σαρακιώτης

Επίσκεψη - ενημέρωση του βουλευτή Φθιώτιδας από το νέο Διοικητή Νίκο Σπαή για την Αντιπυρική περίοδο.

Με το νέο Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχο Νίκο Σπαή συναντήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του, αλλά και να ενημερωθεί για τις προετοιμασίες εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Η αντιπυρική περίοδος για τη Φθιώτιδα ξεκινά την 1η Μαΐου και ο κ. Σαρακιώτης ζήτησε να πληροφορηθεί τις ενδεχόμενες ελλείψεις σε μέσα και τις γενικότερες δυσκολίες, τις οποίες αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Πυροσβεστικής. Όπως επισήμανε ο κ. Σαρακιώτης η περιοχή μας έχει υποφέρει τα προηγούμενα χρόνια από πυρκαγιές, οι οποίες κατέστρεψαν δάση, αγροτικές καλλιέργειες και περιουσίες. Γι’ αυτό το λόγο υπενθύμισε ότι, «η επαρκής προπαρασκευή και η θωράκιση των δομών της Πυροσβεστικής εν όψει του καλοκαιριού οφείλει να συνιστά βασική μέριμνα όλων».

Μετά το πέρας της εκτενούς ενημέρωσης, τόσο ο κ. Σπαής όσο και ο κ. Σαρακιώτης δεσμεύτηκαν να διατηρήσουν το άριστο κλίμα συνεργασίας και επικοινωνίας, προκειμένου να εξασφαλισθεί ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Σώματος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση