Ήρθε η πρώτη αναισθησιολόγος στο ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 10:08 Ήρθε η πρώτη αναισθησιολόγος στο ΓΝ Λαμίας

Εδώ αναισθησιολόγος, εκεί αναισθησιολόγος, πουθενά αναισθησιολόγος τις προηγούμενες ημέρες στο Νοσοκομείο Λαμίας, κάτι που ωστόσο τελείωσε με την έλευση της Αικατερίνης Κατρακάζου που διορίσθηκε με το βαθμό του Επιμελητή Β’ στο αντίστοιχο Τμήμα.

Την έλευση της κας Κατρακάζου κοινοποίησε η Διοίκηση του Νοσοκομείου, όπως έκανε και στην περίπτωση του δεύτερου γιατρού που ήρθε στα ΤΕΠ του Καρδιολόγου Επιμελητή Β’ Δημήτρη Γαλανάκου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέχρι τις αρχές καλοκαιριού στο δυναμικό του Νοσοκομείου Λαμίας θα έχουν προστεθεί 19 μόνιμοι γιατροί, μαζί με 12 επικουρικούς και φυσικά όσους ειδικευόμενους δηλώσουν το συγκεκριμένο Νοσοκομείο για την άσκησή τους. Το κομμάτι των διορισμών - προσλήψεων που έχει αναλάβει από τις αρχές του έτους ο Αναπληρωτής Διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς, προχωρά και στο υπόλοιπο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, καθώς από μόνες τους οι προσθήκες γιατρών δε φτάνουν.

Από την άλλη στόχος του νέου Διοικητή, Ευάγγελου Χατζημαργαρίτη, που βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τα μέλη της διοίκησης, είναι πρωτίστως η αντιστροφή του κακού κλίματος που υπήρχε και αποθάρρυνε το επιστημονικό προσωπικό να εργαστεί σε ένα μεγάλο Νοσοκομείο που βρίσκεται στο Κέντρο της Ελλάδας. Αυτό είναι το μεγάλο τους στοίχημα και τουλάχιστον σε αυτό το χρονικό σημείο φαίνεται ότι τυγχάνουν της στήριξης και των εργαζομένων που έβλεπαν για μεγάλο διάστημα το μεγάλο αυτό νοσηλευτικό ίδρυμα να απαξιώνεται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση