Λαμία: "Βγήκαν παγανιά" - Μικτά κλιμάκια από Εφορία και ΙΚΑ σαρώνουν την αγορά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 10:15 Λαμία: "Βγήκαν παγανιά" - Μικτά κλιμάκια από Εφορία και ΙΚΑ σαρώνουν την αγορά

"Σαφάρι" στη Λαμία και όλη τη Φθιώτιδα για έσοδα...

«Ελπίζουμε να μην πληρώσουν τη νύφη και αυτή τη φορά οι μικροί και οι μεγάλοι να συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν...», είπε στη κάμερα του LamiaReport ο πρόεδρος των επαγγελματοβιοτεχνων Φθιώτιδας Γιάννης Λούκας.

Εντατικοί έλεγχοι έχουν ξεκινήσει από το Σάββατο στη Λαμία και άλλες περιοχές της Φθιώτιδας, από μικτά κλιμάκια που αποτελούνται από Ελεγκτές της Εφορίας του ΙΚΑ και της Επιθεώρησης Εργασίας.

Οι επαγγελματίες είναι ανάστατοι, αφού οι περισσότεροι χρωστούν σε ΟΑΕΕ και ΙΚΑ και πάντα υπάρχει ο φόβος για ένα πρόστιμο, που θα τους τελειώσει.

«Τι να πάρουν από εμάς. Η αγορά έχει πεθάνει. Μαζί με αυτή κι εμείς οι μικροί. Ας τα πάρουν πρώτα από τους πολιτικούς που έτρωγαν με δέκα μασέλες και από τους μεγαλοκαρχαρίες λαθρέμπορους. Έτσι δεν έλεγαν; Αν νομίζουν ότι η μαρίδα θα τη πληρώσει πάλι κάνουν μεγάλο λάθος...», έλεγε ένας απελπισμένος επαγγελματίας.

«Η αγορά έχει καταρρεύσει. Τα λουκέτα είναι χιλιάδες. Οι επαγγελματίες ελπίζουν η νέα κυβέρνηση να εφαρμόσει όσα προεκλογικά είχε εξαγγείλει, για κόκκινα δάνεια, για ρυθμίσεις οφειλών και για δίκαιη φορολογία. Θέλουμε δίκαιο και σταθερό φορολογικό σύστημα...» λέει ο πρόεδρος των επαγγελματοβιοτεχνων Φθιώτιδας Γιάννης Λούκας.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση