Lamia Night & Run: Αύριο η μεγάλη γιορτή!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 08:47 Lamia Night & Run: Αύριο η μεγάλη γιορτή!

Το Lamia Night & Run 2018...δεν είναι μόνο ένας αγώνας! - Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και το Σάββατο στις 4:00' το απόγευμα - Πάμε για νέο ρεκόρ συμμετοχών!

Μπορεί οι ηλεκτρονικές εγγραφές να σταμάτησαν το μεσημερι της Πέμπτης, για όσους όμως δεν πρόλαβαν ή θα το αποφασίσουν τελευταία στιγμη με τους φίλους για να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή, οι εγγραφές συνεχίζονται  στο γραφείο της διοργάνωσης (Διάκου 8 Λαμία) μέχρι το Σάββατο 14 Απριλίου και ώρα 16:00.

Το Lamia Night & Run 2018 αποτελεί μία από τις μαζικότερες αθλητικές διοργανώσεις για μικρούς και μεγάλους και φέτος περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων, αγώνα δρόμου 4.500 μέτρων, σκυταλοδρομία 2χ5.000 μέτρα και αγώνα δρόμου 500 μέτρων για παιδιά ΑμΕΑ.

Ο αριθμός των εγγραφών μέχρι σήμερα είναι μεγαλύτερος από τα  περσινά επίπεδα. Τις τελευταίες ημέρες γράφονται καθημερινά πάνω από 120 αθλητές. Με αυτό τον ρυθμό εγγραφών, πάμε για νέο ρεκόρ.

Περιφέρεια και Δήμος στηρίζουν τη μεγάλη γιορτή

Ο 5ος Νυχτερινός αγώνας της Λαμίας, που θα γίνει στις 8:00' το βράδυ του Σαββάτου 14 Απριλίου 2018, θα αποτελέσει και φέτος σημείο αναφοράς για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό για την πόλη μας, την Περιφέρειά μας και τη χώρα μας.

Περισσότεροι από δυο χιλιάδες συμμετέχοντες θα ξεχυθούν στην πόλη της Λαμίας δημιουργώντας μια φαντασμαγορική εικόνα, ενώ πλήθος επισκεπτών θα γνωρίσει τις ομορφιές της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια η Περιφέρεια Στερεάς και ο Δήμος Λαμιέων στηρίζουν τη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Δείτε βίντεο:

Lamia Night & Run 2018 που αποτελεί μία από τις μαζικότερες αθλητικές διοργανώσεις για μικρούς και μεγάλους και φέτος περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων, αγώνα δρόμου 4.500 μέτρων, σκυταλοδρομία 2 Χ 5.000 μέτρα και αγώνα δρόμου 500 μέτρων για παιδιά ΑμΕΑ.

Στην ιστοσελίδα μας http://lamiarunfestival.gr/ θα βρείτε επίσης και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση