"Καμπάνα"... σε νεαρό που παρενοχλούσε γνωστή Λαμιώτισσα επιχειρηματία!!!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 12:00 "Καμπάνα"... σε νεαρό που παρενοχλούσε γνωστή Λαμιώτισσα επιχειρηματία!!!

Σε 9 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή καταδικάστηκε 26χρονος Λαμιώτης. που είχε γίνει "σκιά" γυναίκας επιχειρηματία, επίσης από τη Λαμία...

Στο αυτόφωτο οδήγησε έναν 26χρονο Λαμιώτη το... πάθος του για μια γνωστή επιχειρηματία της πόλης, της οποίας είχε γίνει "σκιά" από πέρυσι το καλοκαίρι, παρακολουθώντας την σχεδόν καθημερινά, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ημέρα", δεν είχαν λείψει τα περιστατικά που επιχείρησε να δείξει τον πόθο του με αρρωστημένο τρόπο και πράξεις.

«Δεν αντέχω άλλο...», δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο η Λαμιώτισσα επιχειρηματίας, περιγράφοντας... γαργαλιστικές λεπτομέρειες της συμπεριφοράς του κατηγορούμενου και τα όσα βίωσε από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι σήμερα.

Η επιμονή μάλιστα του 26χρονου και η συνέχιση του ίδιου σκηνικού εδώ και αρκετούς μήνες, παρά τις συστάσεις της αστυνομίας, ήταν ο λόγος που εξαντλήθηκε η υπομονή του θύματος, το οποίο το μεσημέρι της Κυριακής κατέθεσε μήνυση σε βάρος του με αποτέλεσμα ο νεαρός να περάσει το βράδυ στο κρατητήριο, αλλά και να καταδικαστεί σε 9 μήνες ποινή φυλάκισης με 3ετή αναστολή για την κατηγορία της παράνομης βίας κατ' εξακολούθηση.

Στην κατάθεσή της κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, που έγινε χωρίς την παρουσία συνηγόρων και μαρτύρων η μηνύτρια περιέγραψε αρχικά τον αρρωστημένο τρόπο με τον οποίο επιχείρησε να την προσεγγίσει ο 26χρονος, πέρσι το καλοκαίρι, όταν την επισκέφθηκε στην επιχείρηση που διατηρεί στο κέντρο της Λαμίας, κρατώντας ένα κυπελλάκι με σωματικά υγρά και της εκμυστηρεύθηκε τον έρωτά του.

Η άρνησή της να ανταποκριθεί στις ορέξεις του 26χρονου είχαν ως αποτέλεσμα να μετατραπεί σε "σκιά" της.

«Με ακολουθούσε παντού, στον δρόμο από το σπίτι για τη δουλειά και στην επιστροφή και φρόντιζε να βρίσκεται διαρκώς μπροστά μου, όπου και αν πήγαινα...», κατέθεσε στο δικαστήριο η μηνύτρια, προσδιορίζοντας παράλληλα ότι στο διάστημα που μεσολάβησε είχε προχωρήσει σε καταγγελίες στην αστυνομία και είχαν γίνει συστάσεις στον 26χρονο, χωρίς ωστόσο να σταματήσουν οι παρενοχλήσεις.

Η συνέχεια μάλιστα της ίδιας συμπεριφοράς από την πλευρά του 26χρονου ήταν και ο λόγος για την υποβολή της μήνυσης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση