Ο σπαρακτικός επικήδειος του συναδέλφου και φίλου του πιλότου - Ο χάρος ζήλεψε τα νιάτα σου και έστησε καρτέρι - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 16:50 Ο σπαρακτικός επικήδειος του συναδέλφου και φίλου του πιλότου - Ο χάρος ζήλεψε τα νιάτα σου και έστησε καρτέρι - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλόνισε ο επικήδειος με τον οποίο αποχαιρέτησε τον πιλότο Γιώργο Μπαλταδώρο ο συνάδελφος και στενός φίλος του, Σπύρος Καρέλης.

«Η μοίρα δεν σε άφησε να ολοκληρώσεις το θαυμαστό έργο σου πάνω στα ατσάλινα φτερά σου. Σου έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής σου και σε άρπαξε από κοντά μας αφήνοντας ένα κενό. Πέρασες στην αιωνιότητα , πέρασες στην ιστορία. Φεύγεις από τον κόσμο σαν τα φύλλα που τα παίρνει του ανέμου η οργή. Την αγάπη μας την είχες και θα την έχεις. Τη θύμησή σου δεν θα την αποχωριστούμε ποτέ διότι το κενό της απουσίας σου είναι πολύ μεγάλο», ανέφερε μεταξύ άλλων με τρεμάμενη φωνή.

«Ο χάρος ζήλεψε τα νιάτα σου και έστησε καρτέρι. Πάλεψες παλικαρίσια και παλικαρίσια έφυγες με το χαμόγελο στα χείλη που ποτέ δεν σε εγκατέλειψε. Σε φοβόταν ο ουρανός, σε ζήλευε η θάλασσα.. Μας είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε και να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα και σε εμένα προσωπικά που έτυχε να απευθύνω αυτά τα τελευταία λόγια. Όσα κι αν σου πω είναι λίγα. Δεν εκφράζονται με λόγια όσα αισθανόμαστε όλοι αυτή τη στιγμή. Δεν έχω το κουράγιο να συνεχίσω...» είπε με λυγμούς.

«Η 114 Πτέρυγα Μάχης θα σε διαφυλάττει πάντοτε στη μνήμη της. Η Πατρίδα μας σε κατατάσσει μεταξύ των ηρώων. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου εκεί που δεν υπάρχει πόνος. Η οικογένεια σου θα είναι οικογένεια μας», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από το "Ε"

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση