«Έφυγε» ξαφνικά γνωστός Λαμιώτης επιχειρηματίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 08:32 «Έφυγε» ξαφνικά γνωστός Λαμιώτης επιχειρηματίας

Σήμερα στις 11:00'  το πρωί η κηδεία του Νίκου Καραβάνα - Τον πρόδωσε η καρδιά του...

Δυστυχώς ο Νίκος Καραβάνας δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε τα ξημερώματα προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 53 ετών.

Είχε πάει για Σαββατοκύριακο με τη σύζυγό του Άννα στο αγαπημένο του χωριό, το Περιστέρι Υπάτης. Τη νύχτα αισθάνθηκε αδιαθεσία και δυσφορία. Στις 4:00' τα ξημερώματα της Κυριακής πήραν το αυτοκίνητο να έρθουν στη Λαμία για να πάνε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν.

Μόλις έφτασαν κοντά στο Μεσοχώρι οι δυνάμεις του άρχισαν να τον εγκαταλείπουν. Η σύζυγος του είπε να οδηγήσει εκείνη, αλλά ο Νίκος είπε ότι θα τα καταφέρει. Δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο τιμόνι. Ευτυχώς η σύζυγός του πρόλαβε και τράβηξε το χειρόφρενο και αποφεύχθηκαν έτσι τα χειρότερα.

Ο Νίκος Καραβάνας ήταν ο ιδρυτής της γνωστής εταιρείας «AlarmSystems1 Karavanas Security», που εδρεύει στο Σ.Σ. Λιανοκλαδίου, τα ηνία της οποίας τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει ο γιος του Γιώργος.

Ήταν πολύ καλός επαγγελματίας, άριστος οικογενειάρχης και ιδιαίτερα αγαπητός στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Αγαπούσε πολύ το χωριό που γεννήθηκε, το Περιστέρι Υπάτης, και με κάθε ευκαιρία το επισκεπτόταν. 

Η κηδεία του θα γίνει στις 11:00' το πρωί της Δευτέρας στον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στο Σ.Σ. Λιανοκλαδίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο Περιστέρι Υπάτης.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια από το LamiaReport.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση