Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τραυματίστηκε 12χρονη στους αγώνες καράτε - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 08:20 Λαμία: Τραυματίστηκε 12χρονη στους αγώνες καράτε - ΒΙΝΤΕΟ

Πως ένα ατυχές περιστατικό, έβαλε άριστα στους διοργανωτές του «Karate Open Series Lamia 2018», αλλά και στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ένα περιστατικό τραυματισμού στους αγώνες «Karate Open Series Lamia 2018» που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου στη Λαμία, στάθηκε αφορμή να δοκιμαστεί η ποιότητα της διοργάνωσης, αλλά και του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σε έναν αγώνα, 12χρονη αθλήτρια της σχολής Καράτε Αγίου Δημητρίου Αθήνας, δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο και σε συνδυασμό με την απότομη πτώση της στο «τατάμι» τραυματίστηκε στο κεφάλι. Για λίγα λεπτά η «μικρή» έμεινε αναίσθητη στον τάπητα κινητοποιώντας την γιατρό και τη φυσικοθεραπεύτρια του αγώνα.

Όπως δήλωσε στο φακό του LamiaReport ο προπονητής του Συλλόγου Δημήτρης Τσακατάνης και η συνοδός της αθλήτριας, οι ενέργειες του υπεύθυνου της διοργάνωσης Γιώργου Λάμπρου, όσο και των γιατρών, πληρώματος ασθενοφόρου και Νοσοκομείου ήταν τόσο γρήγορες και ουσιαστικές, που επέτρεψαν στο κορίτσι να ταξιδέψει την επομένη στην Αθήνα χωρίς πρόβλημα.

«Οι ενέργειες τους θύμισαν καράτε. Άμεσες και ουσιαστικές και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσακατάνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο, όπου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και στην άψογη αντιμετώπιση του περιστατικού και από το Νοσοκομείο Λαμίας.