Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τελευταίο αντίο σε 47χρονο Πρόεδρο Κοινότητας, πατέρα τριών παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 08:40 Λαμία: Τελευταίο αντίο σε 47χρονο Πρόεδρο Κοινότητας, πατέρα τριών παιδιών

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων για τον εκλιπόντα…

Το τελευταίο αντίο στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κομποτάδων Θεόδωρο Βούρτσα, είπαν το μεσημέρι της Κυριακής (15/4), φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έφυγε μόλις στα 47 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο τον οποίο πολέμησε με θάρρος για 1,5 περίπου χρόνο. Επρόκειτο για έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ τον τόπο του κι αυτό τον οδήγησε να ασχοληθεί ενεργά με την Αυτοδιοίκηση όχι μόνο από το μετερίζι του προέδρου. Εργατικός και αγαπητός άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αλλά και μια όμορφη οικογένεια πίσω του έχοντας αποκτήσει και τρεις κόρες.

Στην εξόδιο ακολουθία παραβρέθηκε σχεδόν όλο το ΔΣ Λαμιέων με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη, καθώς και πολλοί ακόμη Κοινοτάρχες, ενώ τη σορό του συνόδευσε και η μπάντα του Δήμου.

Για την απώλεια του Θεόδωρου Βούρτσα το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής:

1. Εκφράζει τα θερμά του  συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. 

2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του με επικεφαλής το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη στην εξόδιο ακολουθία. 

3. Με δημοτική δαπάνη να καλυφθούν τα έξοδα της εξoδίου ακολουθίας.

4. Να συνοδεύσει τη σωρό του η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας.

5. Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

6. Να αναγνωστεί η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχαρία Χαλβαντζή.

7. Να δημοσιευθεί η παρούσα στον τοπικό τύπο.

Για το θάνατο του Προέδρου της ΤΚ Κομποτάδων ο Νίκος Σταυρογιάννης ανάρτησε επίσης στη σελίδα του στο Facebook το εξής μήνυμα:

«Για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε ως φίλο, συνάδελφο και συνεργάτη, ο πρόωρος θάνατος του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κομποτάδων, Θεόδωρου Βούρτσα μας γέμισε με θλίψη.

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του...

Καλό παράδεισο Θοδωρή.»