Λαμία: Αναβλήθηκε η δίκη Κορκονέα - Σαραλιώτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 09:53 Λαμία: Αναβλήθηκε η δίκη Κορκονέα - Σαραλιώτη

Αναβλήθηκε για 2η φορά η δίκη για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, που είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια.

Όπως σας είχαμε προαναγγέλλει η πολύκροτη δίκη αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, αφού υπήρχε κώλυμα από τους συνηγόρους υπεράσπισης Αλέξη Κούγια και Θύμιο Καραΐσκο.

Ωστόσο λίγο πριν τις 9:00΄ το πρωί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έγινε η μεταγωγή του ισοβίτη Επαμεινώνδα Κορκονέα από τις φυλακές Δομοκού στο ασυνομοκρατούμενο κτίριο του Εφετείου Λαμίας.

Εκεί ήταν και ο έτερος κατηγορούμενος Βασίλης Σαραλιώτης, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους από το 2012., καθώς επίσης και άλλοι παράγοντες της δίκης.

Μετά από σύντομη ακροαματική διαδικασία η δίκη αναβλήθηκε και έτσι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας πήρε και πάλι το δρόμο για τις φυλακές Δομοκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες το απόγευμα μέχρι και τις 10:00΄ σήμερα το πρωί υπήρξε μια πρωτοφανής κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, αφού τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Το ίδιο έιχε γίνει και τον Απρίλιο, όπου πάλι είχε δοθεί αναβολή για άλλους λόγους.

Καλό θα ήταν λοιπόν να υπήρχε κάποια συνεννόηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για να μην γίνονται άσκοπες μετακινήσεις, σπατάλες, αλλά και να μην διακινδυνεύουν μεταγωγές που δεν έχουν κανένα νόημα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση