Λαμία: Τροχαίο με δύο μηχανάκια σε διασταύρωση - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 09:04 Λαμία: Τροχαίο με δύο μηχανάκια σε διασταύρωση - ΦΩΤΟ

Από τα γρήγορα αντανακλαστικά του ενός αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…

Τροχαίο με την εμπλοκή δύο δικύκλων σημειώθηκε γύρω στις 15:00 της Τρίτης (17/4) στη διασταύρωση της οδού Καβάφη με την οδό Χαλκομάτας στη νότια Λαμία.

Το κόκκινο μηχανάκι παραβίασε το στοπ που υπάρχει στη Χαλκομάτας με αποτέλεσμα να κόψει το δρόμο του έτερου μοτοποδηλάτου.

Ο αναβάτης του δευτέρου δικύκλου επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά, κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση - που θα ήταν γερή - όχι όμως και την πτώση με αποτέλεσμα να συρθεί στην άσφαλτο και να γρατσουνιστεί στο χέρι και στο πόδι.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οδηγός από το πρώτο μηχανάκι συνέχισε κανονικά την πορεία του διασχίζοντας την Καβάφη, ωστόσο πίσω του έτυχε να ακολουθεί ΙΧ με αστυνομικό που τον σταμάτησε και του ζήτησε να γυρίσει πίσω!

Ο δεύτερος δικυκλιστής επειδή βρισκόταν στο σημείο για να παραλάβει το γιο του από το διπλανό σχολείο, αρχικά δεν θέλησε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο, με τις παραινέσεις όμως και των αστυνομικών τελικά κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε προληπτικά στα Επείγοντα του ΓΝΛ.

Να σημειώσουμε ότι την ίδια ώρα είχαμε στη διασταύρωση του Κενταύρου λίγο μετά τη ΔΕΗ, έτερο τροχαίο με την εμπλοκή δύο ΙΧ αυτή τη φορά, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση