Και διαρρήκτης και τσαντάκιας!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 19:01 Και διαρρήκτης και τσαντάκιας!

Συνελήφθη 28χρονος κι αναζητείται ανήλικος συνεργός του…

Τον αναζητούσαν για προσπάθεια διάρρηξης - κλοπής στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και βρέθηκε με άλλες δύο περιπτώσεις κλοπής στο… ενεργητικό του.

Ο λόγος για 28χρονο Ρομά ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας προσπάθησε σπάζοντας υαλοπίνακα να διαρρήξει τα γραφεία της ΠΕ Βοιωτίας.

Παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας ,ο 28χρόνος με έναν 17χρονο συνεργό του που αναζητείται, εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη στάση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στην αερογέφυρα του Πυρίου Θηβών, αφαίρεσαν την τσάντα 49χρονης Ελληνίδας, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ επίσης απογευματινές ώρες της 16-03-2018, από αύλιο χώρο Ιερού Ναού σε περιοχή της Θήβας, ο 28χρονος αφαίρεσε την τσάντα 54χρονης ημεδαπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, η οποία ομοίως περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς με την κατηγορία των διακεκριμένων κλοπών, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση