Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγωδία: Ακρωτηριάστηκε 35χρονος αστυνομικός πατέρας δυο παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 08:46 Τραγωδία: Ακρωτηριάστηκε 35χρονος αστυνομικός πατέρας δυο παιδιών

Ο άτυχος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπεσε θύμα φοβερού τροχαίου με τη μηχανή του εκτός υπηρεσίας - Δίνει μάχη για τη ζωή του δίνει στο «Αττικόν».

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αττικόν» Νοσοκομείο ο 35χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στις 8:10’ το βράδυ της Τετάρτης (18/4) στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος αστυνομικός, συγκρούστηκε με ΙΧΕ που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Μάλιστα η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ακρωτηριάστηκε επί τόπου το αριστερό του πόδι από το γόνατο και κάτω, ενώ παρά τις έρευνες που έγιναν πάνω και κάτω από τη γέφυρα δεν μπόρεσε να βρεθεί!

Ο 35χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και η σοβαρότητα της κατάστασής του επέβαλλε τη μεταφορά του στο ΠΓΝ «Αττικόν» όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο άτυχος αστυνομικός βρισκόταν σε άδεια πατρότητας αφού πριν δύο μήνες είχαν αποκτήσει με τη σύζυγό του το δεύτερο παιδάκι τους, ενώ έχουν ακόμη ένα γιο μόλις έξι ετών.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, αλλά και τους συναδέλφους του σε όλες τις υπηρεσίες της ΓΕΠΑΔ Στερεάς, που αναφέρουν έναν ευσυνείδητο αστυνομικό, με μεγάλη εμπειρία στα δίκυκλα και δεν μπορούν να πιστέψουν πως έγινε το κακό.

Σημειώνουμε ότι τα αίτια του ατυχήματος εξετάζει  το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.