Τι θα εξαγγείλει ο Πολάκης στη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 08:17 Τι θα εξαγγείλει ο Πολάκης στη Λαμία;

Στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά τα εγκαίνια της ΤΟΜΥ.

Στη Λαμία θα βρίσκεται την Τετάρτη 25 Απριλίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, όπου στις 12 το μεσημέρι θα εγκαινιάσει την 2η ΤΟΜΥ Λαμίας που βρίσκεται όπισθεν του συγκροτήματος 2ου Γυμνασίου - Λυκείου, στην οδό Παπαβασιλείου 6 και Χαλμούκου.

Ωστόσο ο κ. Πολάκης φέρνει και… «δώρα» για το Νοσοκομείο Λαμίας που το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί σημαντικά βήματα προς το εκσυγχρονισμό και την εύρυθμη λειτουργία του. Συγκεκριμένα στις 13:30 θα επισκεφτεί το ΓΝ Λαμίας προκειμένου να εξαγγείλει την αγορά νέου σύγχρονου αξονικού τομογράφου 64 τομών.

Δυστυχώς το θέμα του αξονικού τομογράφου παραμένει «αγκάθι» στη λειτουργία του Νοσοκομείου μετά τα αλλεπάλληλα λάθη στις προδιαγραφές και στη διαδικασία του διαγωνισμού. Έτσι ξεκινά από την αρχή η διαδικασία, με εξασφαλισμένες πιστώσεις, που θα επιτρέπουν την αγορά του πιο σύγχρονου μηχανήματος 64 τομών (αυτή τη στιγμή ο απαρχαιωμένος που λειτουργεί είναι δύο τομών).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με διαφορετικό κονδύλι που δε θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου, προβλέπεται να αποκτηθεί και ο μαγνητικός τομογράφος που θα καταστήσει αύταρκες το Νοσηλευτικό Κατάστημα σε κάθε είδους εξέταση.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση