Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτέλους! Παρέμβαση από το Δήμο Λαμιέων στη διασταύρωση καρμανιόλα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 09:00 Επιτέλους! Παρέμβαση από το Δήμο Λαμιέων στη διασταύρωση καρμανιόλα

Νέα μεγάλα «STOP» και «μάτια της γάτας» στην επικίνδυνη διασταύρωση στη συμβολή των οδών Αγράφων και Γιαννιτσιώτη στη Λαμία.

Μετά από δεκάδες τροχαία, μερικά από τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμόν συμπολιτών μας, ο Δήμος Λαμιέων επενέβη το πρωί της Παρασκευής (20 Απριλίου) στη διασταύρωση που έχει χαρακτηριστεί - όχι άδικα - καρμανιόλα, Αγράφων και Γιαννιτσιώτη.

Συνεργείο του Δήμου με την επίβλεψη μηχανικού, βρέθηκε στο σημείο - δυστυχώς είχε προηγηθεί ένα ακόμη τροχαίο λίγο πριν τις 8 - και σήμανε εκ νέου τη διασταύρωση.

Οι βασικές παρεμβάσεις είχαν να κάνουν με τα πιο μεγάλα και ευδιάκριτα «stop» που μπήκαν στην Γιαννιτσιώτη, όπου τοποθετήθηκαν και τα λεγόμενα «μάτια της γάτας», τα αντανακλαστικά που προειδοποιούν και δύναται να επιβραδύνουν την κίνηση των οχημάτων.

Φυσικά πάνω και από όλα είναι η προσοχή των οδηγών, που παραδοσιακά συμμετέχουν με την απροσεξία τους στο να γίνονται ατυχήματα.

Ευχή όλων οι παρεμβάσεις να πιάσουν τόπο, έστω τουλάχιστον ως προς τη συχνότητα των τρακαρισμάτων, τα οποία έχουν κοστίσει τραυματισμούς και μεγάλες υλικές ζημιές.

Διαβάστε επίσης: Ζητείται επειγόντως φανάρι στη διασταύρωση «καρμανιόλα»