Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Κυνηγετικές εκλογές την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 09:07 Λαμία: Κυνηγετικές εκλογές την Κυριακή

ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ,

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας για μια νέα αρχή , για την αναβάθμιση του Συλλόγου μας. Ο Σύλλογος μας χρειάζεται πλέον μια αλλαγή , νέες ιδέες.

Με πολλούς νέους υποψηφίους αλλά και έμπειρους κυνηγούς και πολύ μεράκι προσδοκούμε να κάνουμε έντονη την παρουσία μας στα κυνηγετικά δρώμενα της περιοχής μας, ώστε ο Σύλλογός μας να αποκτήσει και πάλι την παλιά του αίγλη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά , ότι τα σοβαρά προβλήματα του κυνηγίου δεν λύνονται από τη μία μέρα στην άλλη, όμως εμείς έχουμε και τις γνώσεις και τη θέληση να αναλάβουμε την ευθύνη να προτείνουμε , αλλά και να δώσουμε λύσεις.

Μία πρότασή μας αφορά τον υπερπληθυσμό του αγριόχοιρου. Θα προτείνουμε λοιπόν την έναρξη του Κυνηγίου του αγριόχοιρου, από τις 20 Αυγούστου στις ζώνες όπου επιτρέπεται και το κυνήγι του τρυγονιού και του ορτυκιού, γιατί ο μεγάλος πληθυσμός του προκαλεί πολλά προβλήματα και ζημιές στους αγρότες και όχι μόνον.

Μια άλλη πρότασή μας θα είναι να δημιουργήσουμε νόμιμο εκπαιδευτήριο λαγού του Συλλόγου σε έκταση που μπορεί να γίνει, αφού αξιολογήσουμε δικές σας προτάσεις.

Με την ευκαιρία αυτή θα αναφερθούμε και στους κλωβούς προσαρμογής πτερωτών θηραμάτων που ήταν έργο προηγούμενων άξιων συμβουλίων και που τώρα είναι εγκαταλελειμμένα και σε άθλια κατάσταση χωρίς θηράματα, παρόλο που ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα και από τον Σύλλογο και από την Ομοσπονδία, για την κατασκευή τους. Δεσμευόμαστε να επαναλειτουργήσουν.

(Δείτε στο τέλος του κειμένου εικόνες εγκατάλειψης των κλωβών πτερωτών θηραμάτων στην Ροδωνιά Υπάτης)

Θα ενεργοποιήσουμε περισσότερο το διαδίκτυο και την ευκαιρία που υπάρχει στη σημερινή εποχή για καλύτερη ενημέρωση και γνώση, σε κυνηγετικά και κυνοφιλικά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κυνηγών του Συλλόγου μας.

Γενικά θα είμαστε πιο κοντά στον κυνηγό και τα προβλήματά του, ακούγοντας τις απόψεις –  προτάσεις των μελών μας προσπαθώντας για την υλοποίησή τους.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!!       

Σας περιμένουμε την Κυριακή 22 Απριλίου στην αίθουσα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας να μας τιμήσετε με τη ψήφο σας.

Με αλφαβητική σειρά σας παρουσιάζουμε τον συνδυασμό μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο (ψήφισε και τα οκτώ άτομα με σταυρό μπροστά από τον αριθμό)
          3    ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
          6   ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
         8           ΜΑΚΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
         9    ΜΟΣΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
       10        ΞΕΦΛΟΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
        11    ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
        12    ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
        15    ΤΣΙΚΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Για την Ελεγκτική Επιτροπή(ψήφισε και τα δύο άτομα με σταυρό μπροστά από τον αριθμό)
          1    ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΟΥΚΑΣ
          2   ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

(Δείτε εικόνες εγκατάλειψης των κλωβών πτερωτών θηραμάτων στην Ροδωνιά Υπάτης)