Λαμία: Συνέλαβαν 40χρονη που έκανε "πιάτσα" στην πλατεία Πάρκου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 09:15 Λαμία: Συνέλαβαν 40χρονη που έκανε "πιάτσα" στην πλατεία Πάρκου (φωτογραφία αρχείου)

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας την "τσίμπησαν" μόλις είχε πάρει τα χρήματα από ηλικιωμένο για να του προσφέρει τις υπηρεσίες της...

Περίπτωση «αγοραίου έρωτα» αντιμετώπισαν το μεσημέρι του Σαββάτου (21/4) αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που κατέληξε στη σύλληψη μιας 40χρονης από την Αλβανία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη γνωστή «πιάτσα» της πλατείας Πάρκου όπου δυστυχώς… συνωστίζονται τα τελευταία χρόνια ηλικιωμένοι από πολλές περιοχές της Λαμίας και του νομού γενικότερα για να βρουν τον έρωτα ακόμη και από ανήλικα κορίτσια!

Στην τελευταία περίπτωση οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση μία ύποπτη γυναίκα η οποία είχε προσεγγίσει ηλικιωμένο στα παγκάκια της πλατείας. Πράγματι η γυναίκα έλαβε 40 ευρώ από τον ηλικιωμένο και ξεκίνησαν για να συνευρεθούν. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν και συνέλαβαν την 40χρονη η οποία από την έρευνα αποδείχτηκε ότι διέμενε επίσης παράνομα στη χώρα μας.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί εκδιδομένων επ΄ αμοιβή προσώπων, ενώ θα κινηθεί εναντίον της το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Αυτό που χρειάζεται να επισημανθεί είναι ότι πέρα από το παράνομο της πράξης, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που μπορούν να προκαλέσουν  στους άνδρες οι επαφές με γυναίκες που δεν υποβάλλονται σε κανέναν υγειονομικό έλεγχο.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση