Αυτή την Κυριακή πάμε Παύλιανη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 22:56 Αυτή την Κυριακή πάμε Παύλιανη

Πεζοπορία από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φθιώτιδας.

Κυκλική πεζοπορική διαδρομή στην Παύλιανη διοργανώνει την Κυριακή 29 Απριλίου η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φθιώτιδας.

Τόπος συνάντησης είναι ο χώρος στάθμευσης του πάρκου δραστηριοτήτων της Παύλιανης στις 10:30 π.μ..

Το μονοπάτι που θα ακολουθηθεί χαρακτηρίζεται εύκολο αφού περιλαμβάνει πορεία σε σκιά (εξαίρεση το πρώτο μισάωρο). Η μισή διαδρομή περίπου είναι κομμάτι του ορεινού αγώνα "ΦΙΛΟΚΤΗΤΕΙΟΣ" που πραγματοποιεί κάθε Οκτώβριο ο Ε.Ο.Σ. Λαμίας. Το τελείωμα της διαδρομής θα σας βρει μπροστά στα αυτοκίνητα σας, μετά από περίπου 2,5 ώρες.

Όποιος επιθυμεί μπορεί στη συνέχεια να περάσει την ημέρα του στο πάρκο δραστηριοτήτων (απέχει 8 λεπτά από το χώρο στάθμευσης).

«Η διαδρομή είναι μια ευκαιρία για μια οικογένεια, να βγει στη φύση και από κοινού να απολαύσει μια διαδρομή που κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις κυρίως για τους μικρούς μας φίλους!!!

Η μετακίνηση θα γίνει με δικό σας μεταφορικό μέσο.

Καλό είναι να έχετε μαζί σας, ένα αντιανεμικό μπουφάν, νερό, ένα σνακ και φωτογραφική μηχανή», αναφέρουν οι διοργανωτές που επισημαίνουν επίσης δε φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος και την ευθύνη των ανηλίκων έχουν αποκλειστικά οι συνοδοί τους.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση