Λαμία: Έβρεξε πάλι σοβάδες στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 15:12 Λαμία: Έβρεξε πάλι σοβάδες στο κέντρο της πόλης

Έκλεισε η οδός Δροσοπούλου μέχρι το ύψος της Έσλιν…

Ήταν λίγο πριν τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (25/4) στην οδό Δροσοπούλου στο κέντρο της Λαμίας, όταν ένας δυνατός θόρυβος έβγαλε τους ανθρώπους στο δρόμο.

Κομμάτια από σοβά είχαν αποκολληθεί από το δεύτερο όροφο όπου στεγαζόταν παλαιότερα ξενοδοχείο στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Έσλιν, χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει κάποιον άνθρωπο ή διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το κτίριο έχει αποκτήσει ορατές φθορές από την εγκατάλειψη, χωρίς όπως λένε οι περίοικοι μέχρι σήμερα να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.

Άμεσα στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας που απέκλεισαν το κομμάτι του πεζοδρομίου που έχει από πάνω του το συγκεκριμένο κτίριο, ενώ πλήρωμα της τροχαίας διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία στην οδό Δροσοπούλου από τη συμβολή με την Αβέρωφ μέχρι και την Έσλιν.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα είχε δημοσιευτεί σχετική έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σχετικά με τα εγκαταλελειμμένα κτίρια στο κέντρο της Λαμίας, εκ των οποίων πάνω από το ¼  είχαν χαρακτηριστεί ακόμη κι επικίνδυνα για την ασφάλεια των διερχομένων.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση