Φοιτητές από τη Λαμία στο Athens Science Festival 2018

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 12:42 Φοιτητές από τη Λαμία στο Athens Science Festival 2018

Ακολουθεί το Patras Science Festival 2018…

Για τρίτη συνεχόμενη φορά η δημιουργική ομάδα A2rTEST, η οποία απαρτίζεται από φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία, θα συμμετέχει στο Athens Science Festival 2018, στις 26-29 Απριλίου 2018, το οποίο θα λάβει χώρα στην Τεχνόπολη, του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα, 4-6 Μαΐου η ίδια ομάδα συμμετέχει στο Patras Science Festival 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, και η ομάδα θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η δημιουργική ομάδα A2rTEST αποτελείται από ένα σημαντικό πλήθος δημιουργών διαφόρων ηλικιών (14 - 45 ετών), επιστημονικού υπόβαθρου και προέλευσης. Όλα τα μέλη της ομάδας μοιράζονται ένα κοινό όραμα και ένα εσωτερικό κίνητρο για να αναπτύξουν συσκευές οι οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους συνανθρώπους μας.

Η ομάδα έχει την έδρα της στη Σχολή Θετικών Επιστημών (έδρα Λαμία) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ελάτε να μάθετε πώς να γίνετε και εσείς εφευρέτης, να δείτε δημιουργίες των μελών της ομάδας και να διασκεδάσετε με την τεχνολογία. Γνωρίστε τους Audi-o-Mentia και πως βοηθούν ανθρώπους με άνοια, ανακαλύψτε μια νέα συσκευή παρακολούθησης ορών από την MariaK, μάθετε πώς μπορεί να ανιχνευθεί μια κρίση πανικού, και ενημερωθείτε για νέες τεχνικές ανίχνευσης επιθέσεων σε έξυπνες ιατρικές συσκευές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση