"Ημέρες Καινοτομίας στην Αγροτοδιατροφή" αύριο στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 19:40 "Ημέρες Καινοτομίας στην Αγροτοδιατροφή" αύριο στη Λαμία

Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, παρουσιάζει την θεματική ημερίδα καινοτομίας με τίτλο, «Ημέρες Καινοτομίας στην Αγροδιατροφή της Στερεάς Ελλάδας».

Η ημερίδα, θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και με ώρα προσέλευσης 11:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας και όχι στο ΚΕΚ Αριάδνη, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, λόγω της μεγάλης συμμετοχής.

Απευθύνεται σε όλους τους παραγωγούς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην  αλυσίδα αξίας του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βασικός της στόχος είναι η ανάδειξη του δυναμικού καινοτομίας στο αγροδιατροφικό σύμπλεγμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα από την καταγραφή των αναγκών, των προκλήσεων και των ιδεών του παραγωγικού μας δυναμικού, και τη διασύνδεση αυτών με την  επιστημονική κοινότητα και τις υποστηρικτικές δομές επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η εν λόγω ημερίδα θα εμβαθύνει στους κλάδους φιστικιού, καρυδιού, αμυγδάλου, οσπρίων, και γαλακτοκομικών.

Ανάλογες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των ΠΕ από τις 14 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου με τελευταίο σταθμό το Καρπενήσι:

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας που θα γίνει στη Λαμία:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση