Τι ζητάει ο Μπακογιάννης στην Αμερική;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 07:16 Τι ζητάει ο Μπακογιάννης στην Αμερική;

Επαφές με πολιτικούς και την ομογένεια για τουρισμό και επιχειρηματικότητα…

Στο Σικάγο, προσκεκλημένος της ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων του Ιλινόις, βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να είναι ο τελετάρχης της παρέλασης και να λάβει τιμητική διάκριση για το έργο που επιτελεί στην Ελλάδα.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Σικάγο, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και Προσωπάρχη του Ομπάμα, Rahm Emanuel.

Όπως σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Περιφερειάρχης είχε «Ουσιαστική συζήτηση και ανταλλαγή εμπειριών. Μοιραστήκαμε τον ενθουσιασμό μας για την αυτοδιοίκηση. Στην ερώτηση μου Πρόεδρος των ΗΠΑ ή Δήμαρχος, μου απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη πως στο Σικάγο έκανε σε 3 χρόνια ότι δεν έκανε στην Ουάσιγκτον σε 30. Και τον κατάλαβα απολύτως. Παντού ο κόσμος αλλάζει από κάτω προς τα πάνω».

Ο κ. Μπακογιάννης είχε ουσιαστικές επαφές με ανθρώπους της ομογένειας, αλλά και με τον αντιπρόεδρο του «Chicago council on global affairs» για ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Τη Δευτέρα (30/4) ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη για συνάντηση στο Bloomberg και με τον πρόξενο Φελίνι για συνεργασία και προώθηση του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας, ενώ το ίδιο βράδυ θα μπει στο αεροπλάνο για την επιστροφή στην πατρίδα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση