Τι σόι άνθρωπος θα μπορούσε να σκοτώσει τέτοιο σκυλάκι; (Προσοχή-Σκληρές εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018 08:01 Τι σόι άνθρωπος θα μπορούσε να σκοτώσει τέτοιο σκυλάκι; (Προσοχή-Σκληρές εικόνες)

Το έψαχναν οι δικοί του άνθρωποι και το βρήκαν να ξεψυχάει μπροστά στο Δημοτικό Σχολείο της Ροδίτσας πυροβολημένο στην κοιλιά!...

Μετά το περιστατικό δηλητηρίασης σκύλων στη νότια Λαμία, ένα ακόμη πιο άγριο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στις πράξεις βίας που χαρακτηρίζουν κάποιους κατ’ ευφημισμό ανθρώπους!

Το πρωί της Τρίτης το LamiaReport δέχτηκε ένα μήνυμα για να βοηθήσουμε να βρεθεί αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι που είχε χαθεί τα ξημερώματα από το σπίτι του στη Ροδίτσα.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ δεχτήκαμε το μήνυμα ότι το σκυλί είχε βρεθεί. Δυστυχώς όμως το τρισχαριτωμένο αυτό πλάσμα είχε βρεθεί πυροβολημένο από κάποιο δολοφόνο και ξεψυχούσε μπροστά στο Δημοτικό Σχολείο στη Ροδίτσα!

Το σοκ ήταν μεγάλο για τους ανθρώπους που έχασαν μπροστά στα μάτια τους ένα μέλος της οικογένειάς τους. Δυστυχώς, όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις, αν και υπάρχουν υποψίες, δεν υπάρχουν μάρτυρες. Κανείς δεν άκουσε ούτε το φονικό όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου ζώου.

Σαφώς και οι αρχές είναι υποχρεωμένες να ερευνήσουν από μόνες τους το γεγονός καθώς δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή παράβαση, αλλά με μια δολοφονία. Και αν σήμερα κάποιους δεν τους ενοχλεί η συγκεκριμένη είδηση, καθώς θύμα ήταν αυτό το σκυλάκι, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος που θα ενοχλήσει άθελά του τον αδίστακτο δολοφόνο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση