Με επιτυχία η εκδήλωση - ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού - τραχήλου της μήτρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Μαΐου 2018 10:57 Με επιτυχία η εκδήλωση - ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού - τραχήλου της μήτρας

Οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 14ου, 20ου Δημοτικού και 7ου Γυμνασίου Λαμίας διοργάνωσαν ομιλία - ενημέρωση στο αμφιθέατρο του 6ου γεν. λυκείου Λαμίας, το Σάββατο 5 Μαϊου 2018. 

Οι ομιλήτριες κα Αποστολοπούλου Αναστασία (Ιατρός Μαστού) και η κα Αλεξάνδρα Βεντούρη - Νασοπούλου  (Γενικός Ιατρός και Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας), ενημέρωσαν το κοινό για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου μαστού, τραχήλου της μήτρας καθώς επίσης για την πρωτογενή πρόληψη και απάντησαν σε ερωτήσεις.

Οι πρόεδροι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, κα Ζαρκάδα Χρυσάνθη (14ο Δημ. Σχολείο), Σταματόπουλος Θεόδωρος (20ο Δημ. Σχολείο) και Γεωργαντάς Θεόδωρος (7ο Γυμνάσιο), ευχαρίστησαν το Δήμο Λαμίας και την Αντιδήμαρχο κα Αργύρη Βίβιαν που ανταποκρίθηκε άμεσα και συνέβαλε να πραγματοποιηθεί η δράση, καθώς και τη Διοίκηση του Διαγνωστικού κέντρου ΙΑΣΗ Ε.Ε. που χορήγησε εξεταστικό κρεβάτι προκειμένου να γίνουν οι δωρεάν εξετάσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση