Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι σε επικίνδυνη διασταύρωση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 14:16 Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι σε επικίνδυνη διασταύρωση

Διαμαρτυρίες των κατοίκων για τον πλάτανο και για τις κλήσεις από την τροχαία…

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη γνωστή διασταύρωση των οδών Παπασιοπούλου με Κυθήρων στα Γαλανέικα.

Ο οδηγός με το αμάξι, που προσπαθούσε να βγει από την Κυθήρων, δεν είδε το μηχανάκι που κατέβαινε την Παπασιοπούλου, στο οποίο επέβαινε μια μητέρα με την μαθήτρια κόρη της.

Οι αναβάτες από το μηχανάκι έπεσαν στο οδόστρωμα, ωστόσο οι χαμηλές ταχύτητες και τα κράνη, απέτρεψαν τα χειρότερα.

Ωστόσο η μητέρα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας προληπτικά ώστε να γίνει ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος.

Με αφορμή το συγκεκριμένο τροχαίο κάτοικοι της περιοχής, βρήκαν την ευκαιρία να παραπονεθούν για την προβληματική ορατότητα των διασταυρώσεων λόγω των δέντρων που υπάρχουν στο σημείο. «Τουλάχιστον ας κουρέψουν τις φυλλωσιές από τον πλάτανο. Θα σκοτωθεί άνθρωπος, δεν υπάρχει ορατότητα. Πρέπει να βγεις για να δεις και εάν έρχεται κάποιος με ταχύτητα θα γίνει μεγάλο κακό...», είπε στο LamiaReport ένας από τους γείτονες, που έκανε λόγο για πάρα πολλά τροχαία στην συγκεκριμένη διασταύρωση.

Όπως είπαν και άλλοι παρευρισκόμενοι έχουν ενημερώσει επανειλημμένως τον Δήμο για το πόσο επικίνδυνα είναι, αφού εμποδίζεται η ορατότητα των οδηγών .

Τα αίματα άναψαν όταν η Τροχαία, που επιλήφθηκε του συμβάντος, ξεκίνησε να γράφει τα παρκαρισμένα πλησίον του STOP επί της Κυθήρων, καθώς για το τροχαίο ουδόλως έφταιγαν τα συγκεκριμένα οχήματα.

Από την άλλη ο ΚΟΚ είναι ξεκάθαρος και προβλέπει απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε συγκεκριμένη απόσταση από πινακίδες υποχρεωτικής διακοπής πορείας (STOP).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση