Λαμία: Σκηνές φαρ ουέστ με ληστεία μέσα στην πόλη - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 08:24 Λαμία: Σκηνές φαρ ουέστ με ληστεία μέσα στην πόλη - ΦΩΤΟ

Τους έκλεισαν το δρόμο, τους χτύπησαν, τους απείλησαν με όπλο και τους λήστεψαν - Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών, που έτρεχαν να κρυφτούν μόλις είδαν το όπλο.

Κινηματογραφική ληστεία είχαμε λίγο μετά τις 7:00' το απόγευμα μέσα στην πόλη της Λαμίας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Δροσοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα ζευγάρι ρομά, με ένα Hyundai Coupe μαύρο, κινούνταν με το αυτοκίνητό τους επί της Μαρκου Μπότσαρη. Ξαφνικά ένα άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, επίσης ρομά, δυο άνδρες (αδέλφια) και μια γυναίκα, πετάχτηκε μπροστά στη διασταύρωση από Δροσοπούλου και τους έκλεισε το δρόμο. 

Ο οδηγός του μαύρου Hyundai προσπάθησε να τους αποφύγει στρίβοντας δεξιά στην οδό Δροσοπούλου αλλά βρέθηκε σε αδιέξοδο. Ο ένας από τα αδέλφια τράβηξε όπλο και απείλησε το ζευγάρι, ενώ τράβηξαν έξω από το αυτοκίνητο τη γυναίκα, την οποία αφού έριξαν κάτω, τη χτύπησαν και της άρπαξαν την τσάντα, μέσα στην οποία είχε 850 ευρώ, όπως δήλωσε η ίδια αργότερα στους αστυνομικούς.

Στο σημείο έγινε χαμός. Επαγγελματίες, διερχόμενοι και περίοικοι, σοκαρίστηκαν με τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους, ενώ κάποιοι έτρεξαν να κρυφτούν όταν είδαν το όπλο γιατί δεν ήξεραν τι θα ακολουθήσει. Ευτυχώς δεν έπεσε πυροβολισμός, αφού αμέσως μετά οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Αστυνομικοί από την Άμεση Δράση και την Ασφάλεια Λαμίας έσπευσαν στο σημείο. Δεν πρόλαβαν τους δράστες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομα που είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές και αναζητούνται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεταξύ των δυο οικογενειών ρομά υπάρχει βεντέτα, αφού έχουν πάρει ο ένας τη γυναίκα του άλλου και έχουν γίνει διάφορα ανάλογα σκηνικά στο παρελθόν.

Πριν λίγους μήνες είχε πέσει άγριο ξύλο πάλι μέσα στο δρόμο με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Τότε εκτός από το ξύλο της αρκούδας, που έπεσε, είχαν τραβήξει και μαχαίρι (διαβάστε σχετικά).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com