Δομοκός: Από... εξολοθρευτής της «17 Νoέμβρη» στην παραγωγή τσίπουρου!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Μαΐου 2018 09:04 Δομοκός: Από... εξολοθρευτής της «17 Νoέμβρη» στην παραγωγή τσίπουρου!

Ο πρώην επικεφαλής της Αντιτροποκρατικής Στέλιος Σύρος, ζει την τελευταία δεκαετία στο Δομοκό, όπου μάλιστα διετέλεσε δήμαρχος και σήμερα αποτραβηγμένος από τα κοινά ασχολείται με το τσίπουρο.

Μια νέα σελίδα στη ζωή του άνοιξε ένας από τους θρυλικούς στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ που συνέδεσε το όνομα του με το “ξεδόντιασμα” της μεγαλύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στην Ελλάδα.

Ο Στέλιος Σύρος, ο αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής όταν η “παρέα” του Γιωτόπουλου, του Κουφοντίνα και των Ξηρών έπεφτε στα χέρια των αρχών, ζει την τελευταία δεκαετία στο Δομοκό όπου διετέλεσε δήμαρχος και σήμερα όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr αποτραβηγμένος από τα κοινά ασχολείται με την παραγωγή τσίπουρου.

Τον στρατηγό Σύρο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος έγραψε για την επίσκεψη στο Δομοκό: «Με τον στρατηγό που άφησε ανεξίτηλο το δακτυλικό του αποτύπωμα στην ΕΛ.ΑΣ, τον Στέλιο Σύρο. Άνοιξε την αστυνομική εγκυκλοπαίδεια μπροστά μας και μας έκανε να τον παρακολουθούμε αποσβολωμένοι. Ιστορίες με ανθρώπους που συντάραξαν την κοινή γνώμη  Τώρα, σε ένα μικρό χωριό της Λαμίας, στο αμπέλι του, φτιάχνει τσίπουρο στα καζάνια, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των οπλαρχηγών της Ελληνικής Επανάστασης. Βλέποντας και ακούγοντάς τον με προσοχή κατάλαβα ότι, δυστυχώς δεν έχουμε καμία τύχη. Ο νοών νοείτω... Στρατηγέ σε ευχαριστουμε πολύ για την φιλοξενία, το τσίπουρο και τα μαθήματα ζωής».


Ο Στέλιος Σύρος με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση