Λαμία: Έπιασαν τους ρομά που έκαναν "φαρ ουέστ" την πόλη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Μαΐου 2018 09:30 Λαμία: Έπιασαν τους ρομά που έκαναν "φαρ ουέστ" την πόλη

Είχαν εγκλωβίσει, χτυπήσει και ληστέψει ένα ζευγάρι, μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών.

Χειροπέδες σε τρία άτομα, δυο άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 27, 41 και 34 ετών αντίστοιχα, πέρασαν οι αστυνομικοί χθες μετα από συντονισμένη επιχείρηση της Δ.Α. Φθιώτιδας.

Πρόκειται για τους δυο άνδρες και τη γυναίκα, οι οποίοι το απόγευμα της Πέμπτης σκόρπισαν τον πανικό σε κεντρικό σημείο της πόλης, όταν με την απειλή όπλου και όχι μόνο λήστεψαν ένα άλλο ζευγάρι ρομά, με το οποίο είχαν προσωπικές διάφορες (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη διασταύρωση των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Δροσοπούλου, τους έκλεισαν το δρόμο με το αυτοκίνητο και τους εγκλώβισαν.

Στη συνέχεια με καδρόνια και σίδερα τους χτύπησαν, ενώ ο 27χρονος έβγαλε πιστόλι και τους απείλησε. Αφού τους χτύπησαν, στο πρόσωπο και στο σώμα, άρπαξαν από τη γυναίκα ένα τσαντάκι με 850€, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο έγινε χαμός. Επαγγελματίες, διερχόμενοι και περίοικοι, σοκαρίστηκαν με τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους, ενώ κάποιοι έτρεξαν να κρυφτούν όταν είδαν το όπλο γιατί δεν ήξεραν τι θα ακολουθήσει.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με βαριές κατηγορίες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση