Φθιώτιδα: Τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 07:45 Φθιώτιδα: Τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ

Νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο Σπύρος Κωσταράς.

Ο Σπύρος Κωσταράς που ήταν κι ο μοναδικός υποψήφιος, είναι από την Κυριακή και επίσημα ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με την πρώτη επίσημη δήλωση του ίδιου, «Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ενωμένη όσο ποτέ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με όλα τα στελέχη της. Με καθαρό και σαφή πολιτικό λόγο στεκόμαστε στο πλευρό του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για τον δύσκολο αγώνα που δίνει κόντρα στην συγκυβέρνηση ΣΥΖΙΖΑ ΑΝΕΛ. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους και οπλισμένους με θέληση για δουλειά. Στην ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ δεν περισσεύει κανείς».

Μαζί με τις ευχαριστίες ο κ. Κωσταράς δεσμεύθηκε ότι θα υπηρετήσει από τη θέση του Προέδρου με το τρίπτυχο, Συνεννόηση – Συνεργασία – Συνέργια.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Ως μέλη της ΝΟΔΕ που θα πλαισιώσουν τον κ. Κωσταρά:

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του Ιωάννη, ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου, ΜΠΗΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Νικολάου, ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη, ΣΟΡΟΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, ΦΙΛΝΤΙΣΗΣ ΗΛΙΑΣ του Αθανασίου, ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ανδρέα, ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Γεωργίου.

Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Λαμίας

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΛΟΥΝΑΣ του Γεωργίου

Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Λαμίας οι παρακάτω εννέα (9):

ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗ ΖΩΗ του Κωνσταντίνου, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου, ΓΟΥΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Παύλου, ΖΑΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Αθανασίου, ΖΙΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου, ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Χαριλάου, ΝΤΕΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου, ΞΕΦΛΟΥΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σπυρίδωνος και ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου.

Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Στυλίδας

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ του Κωνσταντίνου

Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Στυλίδας οι παρακάτω εννέα (9):

ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του Δημητρίου, ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ευαγγέλου, ΚΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ανέστη, ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου, ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου, ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη, ΜΠΑΚΑΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Γεωργίου, ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του Κωνσταντίνου, ΤΡΑΓΟΥΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ του Παναγιώτη.

Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μακρακώμης

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ του Ανδρέα

Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Μακρακώμης οι παρακάτω εννέα (9):

ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργίου, ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου, ΚΟΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου, ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του Νικολάου, ΠΑΠΑΣΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Παναγιώτη, ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του Δημητρίου, ΤΣΙΜΠΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Γεωργίου, ΤΣΙΦΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου και ΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Ηλία.

Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αμφίκλειας - Ελάτειας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΑΣ του Νικολάου

Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Αμφίκλειας – Ελάτειας  οι παρακάτω έξι (6):

ΒΑΪΤΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Αθανασίου, ΓΚΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ταξιάρχη, ΚΑΝΤΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ του Ιωάννη, ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Μιλτιάδη, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Βασιλείου, ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου.

Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου

ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ του Ευαγγέλου

Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου οι παρακάτω οκτώ (8):

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Αθανασίου, ΖΑΓΓΑΝΑ ΕΛΕΝΗ του Χρήστου, ΖΑΡΚΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Κωνσταντίνου, ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου, ΜΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου, ΠΑΠΑΣΥΚΙΩΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του Σπυρίδωνα και ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ζήση.

Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Δομοκού

ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΑΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ του Κωνσταντίνου

Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Δομοκού οι παρακάτω εννέα (9):

ΖΩΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αντωνίου, ΚΑΛΤΣΟΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σίδερη, ΚΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Σταύρου, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου, ΠΕΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανασίου, ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Κωνσταντίνου, ΤΣΑΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου, ΦΡΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου.

Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Λοκρών

ΣΙΜΟΥ – ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΒΑΣΩ συζ. Μιχαήλ

Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Λοκρών οι παρακάτω εννέα (αλφαβητικά):

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ιωάννη, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Φωτίου, ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Κωνσταντίνου, ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Νικολάου, ΚΟΡΟΜΗΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γεωργίου, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του Σπυρίδωνα, ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του Νικολάου, ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Στεφάνου και ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου. Επίσης εκλέγεται, ως υπεράριθμο τακτικό μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ε. Λοκρών, ο δεύτερος κατά σειρά σταυρών προτίμησης Υποψήφιος Πρόεδρος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου.

Τέλος εξελέγησαν ως σύνεδροι  οι πιο κάτω (αλφαβητικά): ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του Ιωάννη, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Αθανασίου, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γρηγορίου, ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Κωνσταντίνου, ΖΙΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου, ΚΑΡΑΜΑΤΣΟΥΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Δημητρίου, ΚΑΥΚΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Ιωάννη, ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου, ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αθανασίου, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αποστόλου, ΡΟΥΜΠΙΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου, ΣΟΡΟΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, ΣΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δρόσου, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου, ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δήμου και ΦΙΛΙΝΤΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του Κωνσταντίνου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση