Ο Κώστας Χαντζής για τις "πράξεις φωτός"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 17:50 Ο Κώστας Χαντζής για τις "πράξεις φωτός"

«Από ετών με πρόταση του συμπολίτη μας κου  Γιώργου Σμοκοβίτη άρχισε να εφαρμόζεται με μια κάποια επιτυχία η φωταγώγηση  ναών - δημοσίων κτιρίων και οικιών,  κάποια συγκεκριμένη μέρα και ώρα για μια ώρα.

Η πράξη αυτη καταδεικνύει ότι η επίσημη πολιτεία και η συντριπτική  πλειοψηφία του λαού επιθυμεί την διαφάνεια λόγων, στόχων και  πράξεων και είναι  αντίθετη στην βία- τρομοκρατία και κάθε σκοτεινή σκέψη - πράξη - επιβολή,  γιατί ως γνωστόν το σκοτάδι είναι σύμμαχος των κάθε λογής σκεπτομένων και τελούντων κακά έργα και  κακές  πράξεις.

Σας παρακαλώ λοιπόν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να εισάγετε θέμα με τίτλο  "πράξεις φωτός",  όπου θα  τονιστεί η σημασία και θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες  εφαρμογής και όπου ο καθένας  μπορεί να συμβάλλει  για την δημιουργία μελλοντικά  μιας ανοικτής  κοινωνίας φωτός  και όχι σκοταδισμού και βαρβαρισμού».

Με εκτίμηση
ΚΩΣΤΑΣ  ΧΑΝΤΖΗΣ
Λαμία  11/5/2018

Την παραπάνω επιστολή απέστειλε ο συμπολίτης μας γιατρός Κώστας Χαντζής προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζάχο Χαλβαντζή, κοινοποιώντας την ταυτόχρονα στους παρακάτω:

Κοιν.  Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη  Φθιώτιδας
          κ. Περιφερειάρχη
          κ. Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας
         κ. Δήμαρχο Λαμιέων
         Προέδρους Δημοτικών Παρατάξεων
         Μ.Μ.Ε   και Τύπο,  αιτούμενος την συμπαράστασή τους για την προβολή της ιδέας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση