Στη φυλακή ο παιδεραστής επιχειρηματίας και η μητέρα της ανήλικης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 08:02 Στη φυλακή ο παιδεραστής επιχειρηματίας και η μητέρα της ανήλικης

Σε 20ετή φυλάκιση για παιδεραστία, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Κέρκυρα τον Βολιώτη επιχειρηματία, που συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο, όταν έγινε αντιληπτή η δράση του, από υπαλλήλους ξενοδοχείου της Κέρκυρας.

Ο 56χρονος είχε έρθει στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές με μία δεκατετράχρονη, που αρχικά την παρουσίασε ως κόρη του. Από τη στάση όμως της ανήλικης κοπέλας και τις αντιστάσεις που προέβαλε στις «ορέξεις» του 56χρονου, αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του, οι οποίες, όπως αποδείχθηκε, είχαν και τις «ευλογίες» της 40χρονης μητέρας της 14χρονης, που της επιβλήθηκε, χθες, κάθειρξη 12 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και έφθασε στη δικαιοσύνη χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλων ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας, οι οποίοι άκουσαν περίεργους θορύβους και φωνές από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο 60χρονος με το κορίτσι, το οποίο είχε εμφανίσει ως κόρη του.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου δεν έμειναν απαθείς. Ενημέρωσαν την αστυνομία και πολύ γρήγορα ο παιδεραστής επιχειρηματίας βρισκόταν με χειροπέδες. Όπως διαπίστωσαν ο άνδρας είχε επιχειρήσει να βιάσει το κορίτσι, το οποίο αντιστάθηκε στις ορέξεις του, με τις φωνές του να ξεσηκώνουν όλο το ξενοδοχείο. Αμέσως μετά αποκαλύφθηκαν όλα όσα είχαν προηγηθεί. Διαπιστώθηκε πως η μικρή έφυγε από το Βόλο εν γνώσει της μητέρας της, που επίσης συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η συγκατάθεση της μητέρας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν φέρεται να είχε αντίστοιχη «σχέση» με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης. Οι δύο αδερφές προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια και ο επιχειρηματίας το ήξερε. ο εκμεταλλευόταν και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Πολλές φορές πλήρωνε το ενοίκιο της οικογένειας και άλλες έκανε δώρα με αποκλειστικό στόχο όπως φαίνεται να έχει τη συγκατάθεση της μάνας. Ο δράστης που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού προσφέρθηκε να πάει διακοπές και να πληρώσει τα έξοδα της μικρής στην Κέρκυρα. Η μητέρα δέχθηκε ξανά, όμως αυτή τη φορά το έγκλημα δεν έμεινε σκεπασμένο…

Τα ψέματα του επιχειρηματία στη γυναίκα του

Ο δράστης φέρεται να είχε πει ψέματα στη σύζυγό του ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη. Κανείς από τους συγγενείς του δεν φανταζόταν τα όσα έκρυβε.

Η 14χρονη βρίσκεται σε έμπειρα χέρια αστυνομικών, αλλά και παιδοψυχολόγου που προσπαθούν να επουλώσουν τα ψυχικά τραύματα της ψυχής της. Εκείνο που προσπαθεί να θεραπεύσει ο ψυχολόγος είναι οι πληγές που έχουν προκαλέσει στην 14χρονη οι κινήσεις της ίδιας της μητέρας, η οποία όπως όλα δείχνουν για χάρη λίγων χρημάτων και τροφής έδινε στον 55χρονο την ίδια της την κόρη αδιαφορώντας για τις τραυματικές συνέπειες που θα είχε η σεξουαλική κακοποίηση.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση