Το 22ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας μεταμορφώνεται... !!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 17:31 Το 22ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας μεταμορφώνεται... !!!

Το 22ο Δημοτικό Σχολείο μεταμορφώνεται σε πραγματικό στολίδι και πρότυπο όχι μόνο για την τοπική κοινωνία αλλά και τα την ευρύτερη περιοχή.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, ο οποίος όχι μόνο ανέλαβε την υλική υλοποίηση αλλά και το  κόστος υλοποίησης, το σχολείο μας μεταμορφώθηκε και ομόρφυνε πάνω από όλα τις καρδιές παιδιών. Πήρε ζωντάνια και αποτελεί πλέον το καμάρι μας!!!

Μόνο και μόνο τα γελαστά πρόσωπα των παιδιών, η έκπληξη τους στο θέαμα και ο ενθουσιασμός τους ήταν απίστευτο κίνητρο για όλους μας που αφιερώσαμε ένα μεγάλο κομμάτι από τον πολύτιμο πλέον χρόνο μας. Θα θέλαμε να ευχαριστούμε στο σημείο αυτό όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, όλους τους γονείς που με τον τρόπο τους ο καθένας στήριξαν την προσπάθεια μας καθώς και το Σύλλογο Διδασκόντων που ήταν στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να κάνω λόγω της θέσης μου εκ μέρους όλων των γονιών,των μαθητών αλλά και των δασκάλων μας μια παράκληση/έκκληση προς το Δήμο μας. Το σχολείο μας ειναι  εδώ  και 11 χρόνια, όπως και πολλά άλλα σχολεία είναι άβαφα. Είναι πάνω από όλα θέμα υγιεινής. Θα θέλαμε να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, προμηθεύοντας μας τουλάχιστον τα χρώματα για ανακαινιστούν οι αίθουσες όπως και οι προαύλιοι χώροι. Από πλευράς μας υπάρχει η διάθεση να υλοποιήσουμε την ανακαίνιση τους σχολείου μας.

Με εκτίμηση
Η πρόεδρος του Συλλόγου
Παπαγεωργίου Σπυριδούλα


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση