Οργανικές θέσεις και θέσεις ΙΔΟΧ σε Υπουργεία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 16:37 Οργανικές θέσεις και θέσεις ΙΔΟΧ σε Υπουργεία

Δύο θέσεις στην Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Το δρόμο για την Εφημερίδα της Κυβέρνησης πήρε απόφαση της Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου για την κατανομή θέσεων οι οποίες πρόκειται να προκηρυχθούν με επικείμενη έκδοση προκήρυξης πλήρωσης πενήντα τριών (53) κενών οργανικών θέσεων διαφόρων κλάδων στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ).

Για την Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας υπάρχουν δύο θέσεις και συγκεκριμένα για το Τμήμα Συντονισμού Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας μία (1) θέση ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών και για το Τμήμα  Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Μαγνησίας, μία (1) θέση ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων.

Δείτε την απόφαση της υπουργού και αναλυτικά τις θέσεις που θα προκηρυχθούν ΕΔΩ.

Θέσεις στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

Αντίθετα ξεκίνησε η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα εννέα (79) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής.

Η ημερολογιακή προθεσμία των 10 ημερών ξεκίνησε. Τους πίνακες με τις θέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση