Επιτυχίες του 6ου Γυμνασίου στον «Αριστοτέλη»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 12:06 Επιτυχίες του 6ου Γυμνασίου στον «Αριστοτέλη»

Πολλές και σημαντικές ήταν οι επιτυχίες των μαθητών του 6ου Γυμνασίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 10 Μαρτίου 2018 σε όλη την Ελλάδα.

Από τους συμμετέχοντες μαθητές του 6ου Γυμνασίου 10 διακρίθηκαν ως Πρωτεύσαντες. Με τους 8 να είναι από την Α Γυμνασίου εκ των οποίων ένας κατέλαβε την 7η Θέση Πανελληνίως!

Βασικός σκοπός της συμμετοχής των μαθητών σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς, μας λέει η Διευθύντρια του Σχολείου, Ανδρονίκη Κουτσονίκα, είναι η εξοικείωση τους σε αναμετρήσεις με μαθητές από ευρύτερο περιβάλλον, πέραν του σχολικού, ώστε να αναπτυχθεί η αγάπη για την εμβάθυνση στον συναρπαστικό κόσμο της φυσικής, η άμιλλα και ο ευγενής ανταγωνισμός.

Οι μαθητές διαγωνίζονται σε πρωτότυπα, σύνθετα θέματα αυξημένης δυσκολίας τα οποία αφορούν φυσικούς νόμους και πειραματισμούς.

Δείτε τα ονόματα των παιδιών που πήραν μέρος και τη θέση που κατέλαβαν:

"Ως Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, συγχαίρουμε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και τους διακριθέντες για τις ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις τους!!".

Προσαρμοσμένη αναζήτηση