Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την έσφαξε μπροστά στα μάτια της κόρης τους - Τον τύφλωσε η ζήλεια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 08:17 Την έσφαξε μπροστά στα μάτια της κόρης τους - Τον τύφλωσε η ζήλεια

Με τον πιο φρικτό τρόπο έληξε ο καβγάς του ζευγαριού στα Τρίκαλα - Η 45χρονη Βάια Γκάνια υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος - Το κακό έγινε στο Μεγαλοχώρι και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία - Φωτογραφίες και βίντεο

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία το άγριο φονικό στα Τρίκαλα. Η Βάια Γκάνια δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, το μεσημέρι της Δευτέρας (21.05.2018) μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στα μάτια της 14χρονης κόρης τους.

Ο 52χρονος μαχαίρωσε επανειλημμένα τη σύζυγό του στην κοιλιακή χώρα και εκείνη έπεσε νεκρή.

Η Βάια Γκάνια ήταν νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και μητέρα τριών παιδιών (μια έγγαμη κόρη 21 ετών, μια 14χρονης μαθήτριας και ενός 3χρονου αγοριού).

Επιπλέον, ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο Τοπικό Συμβούλιο Γοργογυρίου, χωριό του άντρα της, στις εκλογές του 2014. Στο βίντεο που ακολουθεί είναι το τρέιλερ των εκλογών, όπου συμμετέχει και η άτυχη 45χρονη Βάια Γκάνια (θα τη δείτε στα 40" του βίντεο)

Σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Η στιγμή του φονικού στα Τρίκαλα

Όπως μετέδωσε το Star, ο 52χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με δεκάδες μαχαιριές, οι περισσότερες στην κοιλιακή χώρα. Η άτυχη γυναίκα είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα από τον σύζυγό της, αγρότη στο επάγγελμα. Το φρικιαστικό θέαμα αντίκρισε η 14χρονη κόρη τους.

Μετά το φονικό στην κρεβατοκάρα, ο 52χρονος έφυγε από το σπίτι, αφήνοντας στο πεζοδρόμιο κηλίδες αίματος…

 

 

Δείτε όλο το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του trikalaola.gr

Με πληροφορίες από Trikalavoice, Trikalazoom, TrikalaOla