Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο ΓΝ Λαμίας είχε εργαστεί η 45χρονη μητέρα που κατακρεουργήθηκε από τον άντρα της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 13:14 Στο ΓΝ Λαμίας είχε εργαστεί η 45χρονη μητέρα που κατακρεουργήθηκε από τον άντρα της

Διέμενε στην οδό Μακροπούλου με τις δύο κόρες της και οι συνάδελφοί της θυμούνται ότι από τότε αντιμετώπιζε προβλήματα με την υπερβολική ζήλια του άνδρα της.

Από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας είχε περάσει η άτυχη  Νοσηλεύτρια Βάια Γκάνια που βρήκε βίαιο θάνατο από το χέρι του ίδιου της του άντρα, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο χωριό Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Η 45χρονη δούλευε για καιρό στη Μονάδα Στεφανιαίας Νόσου του Νοσοκομείου Λαμίας πριν πάρει αμοιβαία μετάθεση προ δεκαετίας με συνάδελφο της από το Πανεπιστημιακό της Λάρισας, όπου και εργαζόταν μέχρι την ημέρα του τραγικού συμβάντος.

Όπως θυμούνται οι παλιοί συνάδελφοι της ήταν μια συνεργάσιμη κοπέλα που αντιμετώπιζε όμως οικογενειακά προβλήματα. Έμενε με τις δύο ανήλικες κόρες της σε σπίτι στην οδό Μακροπούλου και έπρεπε να φροντίζει μόνη της και σπίτι και δουλειά, ενώ κάποιοι γνώριζαν για σκηνές ζηλοτυπίας από μέρους του άνδρα της.

Ο άνδρας της, 52 χρονών σήμερα, που δε δίστασε, μπροστά στην 14χρονη κόρη του, αλλά και στον 4χρονο γιο που απέκτησαν στη συνέχεια μετά την επιστροφή της Βάιας στα Τρίκαλα, να τη σκοτώσει με απανωτές μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και τα πλευρά.

Μάρτυρες κάνουν λόγο για απίστευτη αγριότητα συνέπεια της παθολογικής του ζήλειας που φαίνεται να κρατούσε χρόνια. Η άτυχη 45χρονη μητέρα τριών παιδιών (μιας έγγαμης κόρης 21 ετών, μια 14χρονης μαθήτριας και ενός 4χρονου αγοριού), είχε ζητήσει το τελευταίο διάστημα ασφαλιστικά μέτρα, καθώς οι καυγάδες ήταν συχνοί και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό. Το μεσημέρι της Δευτέρας όμως πέρασαν σε άλλο επίπεδο και ο 52χρονος την έσφαξε στην κυριολεξία μην λογαριάζοντας ούτε καν τα ίδια του τα παιδιά!

Η  άτυχη γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου κι εργαζόταν, αλλά και στην τοπική κοινωνία, έχοντας συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο Τοπικό Συμβούλιο Γοργογυρίου, χωριό του άντρα της (η καταγωγή της ίδιας ήταν από το  Πετροχώρι του Δήμου Πύλης), στις εκλογές του 2014. Στο βίντεο που ακολουθεί είναι το τρέιλερ των εκλογών, όπου συμμετέχει και η άτυχη 45χρονη Βάια Γκάνια (θα τη δείτε στα 40" του βίντεο):

Σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Διαβάστε επίσης: Την έσφαξε μπροστά στα μάτια της κόρης τους - Τον τύφλωσε η ζήλεια