Απολογούνται οι Λαμιώτες που συνελήφθησαν για την ηρωίνη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 13:15 Απολογούνται οι Λαμιώτες που συνελήφθησαν για την ηρωίνη

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες που απολογήθηκαν την Πέμπτη...

Σε τρεις δόσεις θα παρουσιαστούν στον Εισαγγελέα τα μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων που εξαρθρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα (21/5) από την Ασφάλεια Λαμίας.

Οι απολογίες ξεκίνησαν την Πέμπτη με τρεις εκ των κατηγορουμένων, 25, 40 και 50 ετών, να δίνουν τη δική τους εκδοχή για την εμπλοκή τους στην υπόθεση. Τελικά και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι την τακτική δικάσιμο.

Σύμφωνα με το δικηγόρο δύο εξ αυτών (του 25χρονου και του 40χρονου) Γιώργο Δούμα, «Για μια ακόμη φορά διαπίστωσα ότι η δικαιϊκή κρίση στηρίζεται στον ορθολογισμό και έχει τη δυνατότητα έστω και στο στάδιο της ανάκρισης να διακρίνει τα θύματα από τους θύτες και ανάλογα αποφαίνεται, όπως και εν προκειμένω».

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο 50χρονος είχε συλληφθεί για ναρκωτικά χωρίς να εμπλέκεται σε καμία από τις δύο εγκληματικές οργανώσεις.

Οι απολογίες συνεχίστηκαν σήμερα με έξι ακόμη κατηγορούμενους, ενώ ο κύκλος θα κλείσει με την προσαγωγή στο Δικαστικό Μέγαρο των τελευταίων δύο συλληφθέντων, ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που είχε έδρα τη Λαμία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση