Μάθημα και άσκηση ετοιμότητας της 7ης ΕΜΑΚ στα παιδιά του 5ου Δημοτικού Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 19:37 Μάθημα και άσκηση ετοιμότητας της 7ης ΕΜΑΚ στα παιδιά του 5ου Δημοτικού Λαμίας

Την Τετάρτη, 30-5-2018, κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ Στερεάς Ελλάδας επισκέφτηκε το 5ο Δ.Σ. Λαμίας και ενημέρωσε τους μαθητές για την σωστή διαχείριση κινδύνων από φυσικές καταστροφές.

Για την καλύτερη κατανόηση των κινδύνων και της σημασίας των σωστών ενεργειών υπό δύσκολες συνθήκες, οι Πυροσβέστες σε συνεργασία με τα μέλη του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου, πραγματοποίησαν  άσκηση ετοιμότητας, το σενάριο της οποίας περιελάμβανε σεισμό - πυρκαγιά και εγκλωβισμό μαθητή στον 1ο όροφο του κτιρίου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Π.Ε. ,που εκπονούν οι  Ε΄ και  Στ ΄ τάξεις του σχολείου, με τίτλο «Ήρωες- Παιδιά αντιμέτωποι με τη φυλακισμένη δύναμη ενός πανάρχαιου γίγαντα».

«Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχαριστούν τον κ. Μίχα Αντώνιο, Διοικητή της 7ης ΕΜΑΚ Στερεάς Ελλάδας και τα  μέλη του κλιμακίου που ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκληση και για τις εξαιρετικά χρήσιμες οδηγίες τους…».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση