Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανική ευκαιρία για να ζήσετε την εμπειρία του Glamping στο NISI!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 10:03 Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανική ευκαιρία για να ζήσετε την εμπειρία του Glamping στο NISI!

Έχει ζεστάνει για τα καλά και εμείς σας έχουμε τη λύση για οικονομικές διακοπές και glamping σε ένα «NISI» στο κέντρο της Ελλάδας! Εκμεταλλεύσου την μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1 για αυτό το σαββατοκύριακο (9-10 Ιουνίου). Κλείνοντας μια διανυκτέρευση για το Σάββατο 9 Ιουνίου, εμείς σας κάνουμε ΔΩΡΟ άλλη μια διανυκτέρευση, είτε την Παρασκευή είτε την Κυριακή!

Το NISI είναι ένα ιδιαίτερο κάμπινγκ στις γραφικές Ράχες Φθιώτιδας, δίπλα στην θάλασσα και σε προσκαλεί για μια διαφορετική εμπειρία διακοπών.

Σε μια προνομιακή τοποθεσία, ανάμεσα σε δέντρα και δίπλα από τη θάλασσα άνοιξε πριν λίγο καιρό ένα «ΝΙSI» που απλώνεται σε 14 στρέμματα γεμάτα δέντρα και απρόσκοπτη θέα στα νερά του Μαλιακού. H παρέα των  φίλων πίσω από το εγχείρημα λάτρευε το κάμπινγκ και το ίδιο το χωριό και αναβάθμισε την ιδέα της κλασικής διαμονής στην σκηνή προσφέροντας μια πρόταση που θα κάνει ακόμη και τον πιο δύσπιστο με την ιδέα των εναλλακτικών διακοπών να επανεξετάσει.

Όλες οι σκηνές στο ΝΙSI είναι σε επαφή με τη φύση αλλά ταυτόχρονα με άνεση χώρου, κρεβάτια, αναπαυτικά στρώματα, πολυελαίους, ανεμιστήρες, boho διακόσμηση, παροχή ρεύματος και κήπο με παγκάκια και ξαπλώστρες   Το Glamping (glamorous camping) είναι μια νέα τάση στο χώρο της διαμονής διεθνώς και το Nisi Πολυχώρος καταφέρνει επιδέξια και χωρίς υπερβολές να προσφέρει όλα όσα δεν θέλει κανείς να θυσιάσει όταν μένει σε σκηνή. Λιγότερος κόπος, λιγότερο κουβάλημα και περισσότερη άνεση. Το δεντρόσπιτο που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες έχει καταφέρει ήδη να κλέψει την παράσταση, πραγματοποιώντας τα παιδικά όνειρα πολλών από εμάς!

Όμως η ζωή στο ΝISI δεν σταματά στον ύπνο και δεν περιορίζεται στις σκηνές, καθώς τη μέρα ο χώρος μετατρέπεται σε τόπο δημιουργίας και έμπνευσης για μικρούς και μεγάλους, φιλοξενεί δράσεις και εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού ενώ δεν λείπουν και τα δρώμενα για το περιβάλλον και τον εθελοντισμό. Το ΝISI διαθέτει όλα όσα χρειάζεσαι: καφετέρια, εστιατόριο, παιδότοπους, υπαίθριο γυμναστήριο, 3 γήπεδα άμμου, πίστα survivor, χώρους εκδηλώσεων, δωρεάν wi-fi και πάρκινγκ.

Αν είστε ακόμη στη φάση που δεν έχετε κλείσει διακοπές ή θέλετε μια εκδρομή σε ένα χωριό δίπλα στη θάλασσα, αλλά όχι στον χάρτη με τα πολύ κοσμικά και ακριβά σποτ, τότε το ΝISI είναι εγγυημένα η πρόταση που πρέπει να τσεκάρετε εδώ (www.nisi.com.gr) .

Μάλιστα ΜΟΝΟ για αυτό το σαββατοκύριακο (9-10 Ιουνίου), έχουμε για εσάς μια μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1. Κλείνοντας μια διανυκτέρευση για το Σάββατο 9 Ιουνίου, εμείς σας κάνουμε ΔΩΡΟ άλλη μια διανυκτέρευση, είτε την Παρασκευή είτε την Κυριακή!

Μην ξεχνάτε πως το Σάββατο από τις 19.00 φιλοξενούμε μοναδική παρουσίαση κρασιού από την Charitodiplomenos Winery καθώς και παρουσίαση βιβλίου ‘’Love Status’’ της Ιλιάδας Κοθρά.

Επίσης, Σάββατο και Κυριακή, πρωί και απόγευμα, έχουμε πολύ όμορφες δραστηριότητες για τα παιδιά που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση