Συνεχίζονται οι δράσεις για το Περιβάλλον από το Δήμο Λαμιέων (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 19:46 Συνεχίζονται οι δράσεις για το Περιβάλλον από το Δήμο Λαμιέων (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 14ο και 20ο Δημοτικό ο Δήμαρχος…

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα με κοινό που ενδιαφερόταν για το περιβάλλον ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης σε συνεργασία με το Europe Direct, παρουσίασαν στα παιδιά του 14ου και του 20ου Δημοτικού Σχολείου, το πρόγραμμα ανακύκλωσης που εφαρμόζεται στο Δήμο, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβάλλοντος.

Ο κ. Σταυρογιάννης και ως πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, εξήγησε στα παιδιά για τις δράσεις που αναλαμβάνουν για την προστασία του περιβάλλοντος με τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ απάντησε και σε πολλές ακόμη ερωτήσεις των μικρών μαθητών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Την Πέμπτη 7/6/2018 οι δράσεις συνεχίζονται με εκδήλωση στο Λόφο Μιχαήλ & Γαβριήλ, στις 19.30, με Κατασκευές, ζωγραφική και φύτεμα λουλουδιών από τα παιδιά του 16ου Δημοτικού Σχολείου και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων. Μαζί με ζωντανή μουσική και ο Άκης Δαβανέλλος με την παρέα του!

Τέλος την Παρασκευή 8/6/2018 το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης θα βρίσκεται από το πρωί στις 9:30’  στο Πάρκο Λουτρών Υπάτης, για παιχνίδια και ενημέρωση για την ανακύκλωση με τη συμμετοχή μαθητών από σχολεία της περιοχής!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στο 14ο και 20ο Δημοτικό:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση