Ζωντάνεψαν μνήμης στην εκδήλωση για τον παπά - Ανυπόμονο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 11:12 Ζωντάνεψαν μνήμης στην εκδήλωση για τον παπά - Ανυπόμονο

Στο χώρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Λαμιέων…

Ξεχωριστή επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Λαμιέων, με θέμα τις ιστορίες που "αφηγήθηκε" ο Αρχιμανδρίτης και Καθηγούμενος της ΙΜ Αγάθωνος, Γερμανός Δημάκος για τον Άρη Βελουχιώτη.

Τίτλος της ο «παπα-Ανυπόμονος μιλά για τον Άρη» και οι διοργανωτές... άφησαν τον επονομαζόμενο και «παπά του Άρη» να «μιλήσει» μέσα από το βιβλίο του για τον πρωτοκαπετάνιο του ΕΛ.Α.Σ.

«Ο Δήμος Λαμιέων, έχοντας συναίσθηση της διαχρονικής υποχρέωσής του να κρατήσει ζωντανή την ιστορική μνήμη και να αναδείξει τις παρακαταθήκες του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα στον τόπο μας, τίμησε χθες τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης σε μια εκδήλωση μνήμης με θέμα ‘’Ο παπα-Ανυπόμονος μιλά για τον Άρη’’ που συνδιοργανώθηκε με τα Γενικά Αρχεία του Κράτους - Αρχεία Νομού Φθιώτιδος και το Σωματείο «Μουσείο Ιστορικό Αρχείο Ρούμελης 1940-1950 (Μ.Ι.Α.Ρ.)», στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης που στεγάζεται στο Δημαρχείο», ήταν η ανάρτηση του οικοδεσπότη Δήμου για την εκδήλωση που προσέλκυσε πολλούς επώνυμους και μη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση