Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό - Κλειστό το ρεύμα προς Λαμία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 15:20 Εκτροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό - Κλειστό το ρεύμα προς Λαμία - Δείτε εικόνες

Τραυματίστηκε ο οδηγός…

Ένα μεγάλο φορτηγό με επικαθημένο εξετράπη της πορείας του, ενώ κινούνταν στην Εθνική Οδό Λαμίας – Αθηνών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του και να κλείσει η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Το βαρύ όχημα είχε κατεύθυνση προς Αθήνα, όταν για άγνωστο λόγο στο 164,5 χμ  στο ύψος του Λογγού, έφυγε από την πορεία του και ανετράπη τελικά στο αντίθετο κομμάτι, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, κλείνοντας την κυκλοφορία.

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν είχαμε κάτι χειρότερο, αφού οι οδηγοί των αυτοκίνητων που ακολουθούσαν κατάφεραν να τα ακινητοποιήσουν έγκαιρα, ωστόσο μέχρι να απομακρυνθεί το βαρύ όχημα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεκριμένα εκτροπή της κυκλοφορίας σε όσους έχουν κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Αρκίτσας και επιστροφή στην Εθνική στον Α/Κ Λογγού.

Ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος ήταν Βουλγαρικής υπηκοότητας, απεγκλωβίστηκε από διερχόμενους οδηγούς. Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε επικοινωνία και δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Ωστόσο διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας.

Το τεράστιο όχημα μετέφερε χαρτόκουτα με αφρόλουτρα, σαμπουάν και άλλα προϊόντα, τα οποία διασκορπίστηκαν στο οδόστρωμα.

Θυμηθείτε και τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ για την αναβάθμιση των σηράγγων του Αγίου Κωνσταντίνου ΕΔΩ.