Τρία άτομα για την καθαριότητα του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 11:08 Τρία άτομα για την καθαριότητα του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών

Ανακοίνωση για την πλήρωση τριών (3) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα 18 μηνών, ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, που εδρεύει στην Αθήνα.

Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα απασχοληθεί στον Ξενώνα, το Συνεδριακό Κέντρο, το Υπαίθριο Θέατρο-Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Ε.Π.Κε.Δ. στους Δελφούς, με καθήκοντα την καθαριότητα και ευταξία των χώρων αυτών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, Φρυνίχου 9, 105 58 Αθήνα,

Απευθύνοντας την στη Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης, υπόψη κας Έφης Βασιλοπούλου (τηλ. επικοινωνίας : 210 3312781-5).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com