Τελευταίο αντίο σήμερα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μπάμπη Ντούλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 11:52 Τελευταίο αντίο σήμερα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μπάμπη Ντούλα

Ξανά στα μαύρα θα ντυθεί η ποδοσφαιρική Λαμία και η Φθιώτιδα για το τελευταίο αντίο σε ένα γνήσιο παιδί της τον Χαρίλαο (Μπάμπη) Ντούλα.

Τελείως ξαφνικά «έφυγε» στα 71 του χρόνια το πρωί της Δευτέρας (11/6) για το μεγάλο ταξίδι σκορπίζοντας τη θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Ο Μπάμπης Ντούλας ήταν από τα πρώτα σέντερ - μπακ του μεγάλου ΑΣ Λαμία κι όπως πολλοί παίκτες της «θρυλικής» ομάδας προερχόταν από την Παλλαμιακή Ένωση. Αγωνίσθηκε δύο χρόνια στη Β’ Εθνική (64-66) πριν πάει στον Πανστυλιδικό που αργότερα θα δώσει τον σημερινό ΑΟ Στυλίς. Εκεί κρέμασε και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Το ποδοσφαιρικό του χάρισμα και την αγάπη για την μπάλα, κληρονόμησαν και τα τρία αγόρια του, Κώστας, Θανάσης και Βασίλης. Οι νεότεροι τον γνώρισαν σαν αγνό φίλαθλο και ήσυχο οικογενειάρχη βιοπαλαιστή με το ταξί του.

Σαν έναν ξεχωριστό άνθρωπο θα το θυμούνται και οι φίλοι του, που θα του πουν σήμερα (12/6) στις  17:30 το τελευταίο αντίο στον ΙΝ Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα. Η ταφή θα ακολουθήσει αμέσως μετά στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση