Φθιώτιδα: Γνωστός επιχειρηματίας έσφαξε τη γυναίκα του και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 07:26 Φθιώτιδα: Γνωστός επιχειρηματίας έσφαξε τη γυναίκα του και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα

Ανατροπή στο θρίλερ της Αταλάντης: Έγκλημα πάθους δείχνουν τα στοιχεία στην οικογενειακή τραγωδία στη Σκάλα Αταλάντης - Στην κουζίνα του σπιτιού έγινε το φονικό και στη συνέχεια η αυτοκτονία.

Μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης (13/6) στο σπίτι του στη θέση "Παλαιομάγαζα" στην Σκάλα Αταλάντης, ένα πολύ γνωστό ζευγάρι που διατηρούσε επιχείρηση στην Αταλάντη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η 42χρονη γυναίκα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, ενώ ο 51χρονος σύζυγός της είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι με καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Ο καβγάς κατέληξε σε τραγωδία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι ακούστηκε να καυγαδίζει έντονα, κάτι που δεν το συνήθιζε. Δυστυχώς όμως ο τσακωμός είχε τραγική κατάληξη.

Η 42χρονη γυναίκα πάλεψε για να σώσει τη ζωή της, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, αφού βρέθηκε νεκρή στην κουζίνα με πολλαπλές μαχαιριές. Στον ίδιο χώρο μέσα στην κουζίνα βρέθηκε και το πτώμα του 51χρονου επιχειρηματία, ο οποίος μετά το φονικό που διέπραξε θολωμένος από τον καβγά πήρε την καραμπίνα την έβαλε κάτω από το σαγόνι και αυτοπυροβολήθηκε.

Περισσότερες λεπτομέρειες καλείται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε, για ένα ακόμη έγκλημα όπου στον τόπο του συμβάντος δεν βρέθηκε ιατροδικαστής, για τους γνωστούς λόγους που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, χωρίς ωστόσο να δίνεται λύση από τους αρμόδιους.

Όπως σημειώσαμε επρόκειτο για πολύ γνωστό ζευγάρι στην περιοχή που δεν είχε δώσει στο παρελθόν δικαιώματα και κανείς δεν περίμενε μια τέτοια τραγική κατάληξη στην ιστορία τους.

Το ζευγάρι δεν είχε παιδιά και τα άψυχα σώματά τους εντόπισε συνεργάτης τους που αναζήτησε τον σύζυγο που δεν είχε φανεί στη δουλειά.

Η τοπική κοινωνία στην Αταλάντη και την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας, όπου δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά ο 51χρονος είναι σοκαρισμένη, αφού δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό φινάλε του ζευγαριού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση