Λαμία: Για εσάς με το μηχανάκι που βρήκατε τα χρήματα στο φάκελο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 15:24 Λαμία: Για εσάς με το μηχανάκι που βρήκατε τα χρήματα στο φάκελο

Έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε τα χρήματα στον κάτοχό τους σε 24 ώρες. Διαφορετικά το βίντεο θα πάει στην αστυνομία....

Το μεσημέρι της Τρίτης (12/6) υπάλληλος εταιρείας έχασε φάκελο με χρήματα της μισθοδοσίας, λίγα μέτρα από το κτήριο της εταιρείας, στο δρόμο Λαμία - Μοσχοχώρι, κοντά στο ΤΕΙ Λαμίας.

Όπως έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας από διπλανή επιχείρηση τα χρήματα πήραν δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι, τα οποία περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Στο βίντεο φαίνεται ότι περνούν από το σημείο με κατεύθυνση προς Λαμία και μέσα στο επόμενο λεπτό επιστρέφουν, κάνουν αναστροφή, παίρνουν το φάκελο τον σκίζουν και αφού αφαιρούν τα χρήματα τον πετούν στην άκρη του δρόμου.

Στη συνέχεια κάνουν ξανά αναστροφή και φεύγουν σαν κύριοι με τα χρήματα που είχε ο φάκελος. Το μηχανάκι έχει μπακαζιέρα και ο οδηγός φοράει λευκό κράνος, ενώ ο συνεπιβάτης δεν φοράει κράνος.

Οι δυο νεαροί φυσικά δεν ήξεραν σε ποιον ανήκουν τα χρήματα. Θα μπορούσαν όμως να τα παραδώσουν στην αστυνομία, κάτι το οποίο δεν έκαναν.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας από την έρευνα που έκανε έχει στη διάθεσή του βίντεο μέσα από το οποίο η αστυνομια πολύ εύκολα μπορεί να φτάσει στα στοιχεία τους. Φυσικά υπάρχει και ο φάκελος που έσκισαν που φέρει τα αποτυπώματα του ενός.

Μέσα από αυτή την ανάρτηση στο LR ο ιδιοκτήτης τους δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουν τα χρήματα και το θέμα να κλείσει εκεί, αφού ουσιαστικά δεν τα έκλεψαν αλλά τα βρήκαν. Αν όμως δεν επιστρέψουν τα χρήματα μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, τότε θα δώσει τα στοιχεία που εχει στην αστυνομία για να εντοπιστούν οι δυο νεαροί.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του ιδιοκτήτη είναι 6973380094 (Δημήτρης)

(Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε το σημείο που βρέθηκε ο φάκελος με τα χρήματα...)

Το βίντεο θα αναρτηθεί εάν δεν επιστραφούν τα χρήματα...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση