Φθιώτιδα: Στην πρώτη 5αδα των περιοχών που παραβιάζουν το «κόκκινο»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 07:02 Φθιώτιδα: Στην πρώτη 5αδα των περιοχών που παραβιάζουν το «κόκκινο»!

Αφαίρεση διπλώματος στους «φονιάδες» των δρόμων….

Μία ακόμη θλιβερή πρωτιά για τους οδηγούς της Φθιώτιδας, ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία της «παράβασης της εβδομάδας», ένα πρόγραμμα που στόχο έχει να αντιμετωπίσει τις επικίνδυνες τροχονομικές παραβάσεις σε όλη την επικράτεια.

Σε συνέχεια των στοιχείων που παρουσιάστηκαν σχετικά με τις παραβάσεις που σημειώθηκαν σε όλη τη Στερεά, οι οδηγοί της Φθιώτιδας, μπήκαν στην πρώτη 5αδα των επικίνδυνων οδηγών, σε παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη (κόκκινο).

Συνολικά, από 4 έως 10 Ιουνίου, 381 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, έλεγξαν συνολικά 2.191 οχήματα και βεβαίωσαν 522 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Από αυτές οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής (99), του Ηρακλείου (34), της Άρτας (27), της Ημαθίας (24), της Φθιώτιδας (23) της Θεσσαλονίκης (23) και των Σερρών (23).

Προφανώς και οι οδηγοί στη χώρα μας δεν υπολογίζουν βασικά πράγματα για την ασφάλεια τη δική τους και των γύρω τους, για αυτό και χρειάζονται τα αυστηρά μέτρα, όπως η αφαίρεση του διπλώματος για τέτοια παραπτώματα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση