Σοβαρή κατάσταση του 15χρονου που χτυπήθηκε από κεραυνό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 09:26 Σοβαρή κατάσταση του 15χρονου που χτυπήθηκε από κεραυνό

Συνελήφθη ο προπονητής του…

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 15χρονου Λαρισαίου, που το απόγευμα της Τετάρτης (13/6) κεραυνοβολήθηκε – κατά της διάρκεια της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε την πόλη – την ώρα που βρισκόταν μέσα σε γήπεδο για να κάνει προπόνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, ο 15χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ αναμένεται να γίνουν προσπάθειες ώστε να ξυπνήσει και να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας τους.

Σχετικά με το συμβάν, όλα έγιναν κατά την διάρκεια της προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας, στην οποία ο 15χρονος έχει τη θέση του τερματοφύλακα.

Ξαφνικά ξέσπασε νεροποντή και ενώ οι συμπαίκτες του είχαν αρχίσει να αποχωρούν, ένας κεραυνός χτύπησε τον νεαρό, ο οποίος δεν πρόλαβε έγκαιρα να καλυφθεί σε ασφαλές σημείο.

Μάλιστα, από χθες έχει συλληφθεί και ο 44χρονος προπονητής της ομάδας, ο οποίος σήμερα αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη στη Λάρισα και συγκεκριμένα στη Φαλάνη είχαμε ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό με τον τραυματισμό 22χρονου από αεροβόλο όπλο.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να έχει υποβληθεί σε χειρουργείο, καθώς έχει κατάγματα και σκάγια στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λάρισας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση