Από θαύμα γλύτωσαν μάνα και κόρη έξω από τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 08:14 Από θαύμα γλύτωσαν μάνα και κόρη έξω από τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τροχαίο με εγκλωβισμό νεαρής κοπέλας, είχαμε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/6) γύρω στις 15:15’ στην Εθνική Οδό Λαμίας - Αθηνών.

Συγκεκριμένα ένα ΙΧΕ μάρκας Mercedes με οδηγό μια 60χρονη γυναίκα και συνεπιβάτη την 19χρονη κόρη της, χτύπησε πίσω αριστερά προπορευόμενη νταλίκα με αποτέλεσμα να διαλυθεί κυριολεκτικά μπροστά και να ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα, με εγκλωβισμένη στο μπροστινό κάθισμα τη νεαρή συνοδηγό.

Χρειάστηκε η επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ, προκειμένου το κορίτσι να απεγκλωβιστεί από τις λαμαρίνες και σε καλή κατάσταση να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε ακριβώς κάτω από την αερογέφυρα της εισόδου - εξόδου της Εθνικής για Λαμία. Η παρέα ερχόταν από τον Έβρο και είχαν προορισμό την Αθήνα, ωστόσο αυτό το απροσδόκητο γεγονός έμελλε να τους σταματήσει έξω από τη Φθιωτική πρωτεύουσα. "Ένιωσα κάτι σαν να με σπρώχνει και μετά είδα στον καθρέφτη το αυτοκίνητο να κάνει σβούρες στο δρόμο", είπε στο LamiaReport ο οδηγός της νταλίκας, που σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω για να δει τι είχε συμβεί κι αν οι επιβάτες του ΙΧ ήταν καλά.

Δείτε βίντεο με τον απεγκλωβισμό της κοπέλας:

Θυμίζουμε ότι μερικές ώρες νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης, λίγα χιλιόμετρα πιο πίσω (225ο χμ) είχαμε ένα ακόμη τροχαίο με ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό μιας ακόμη γυναίκας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό τροχαίο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση